Şimdi Ara

GittiGidiyor.com dolandırıcılığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde Hepsiburada'dan alışveriş yapmaktayım bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadım,

fakat ilk kez GittiGidiyor.com sitesinden alışveriş yaptım ve başıma gelmeyen iş kalmadı,

ikizlerzüccaciye isimli kullanıcıdan Touch me havalı yağsız fritöz hf 909 isimli ürünü satın aldım kargoyu teslim aldığımda GittiGidiyor ödemeyi direk satıcıya aktardı ve ödememi geri almam imkansız bir hal aldı,

ürünü kullandıktan 3. gününden itibaren ürün arızalandı, ikizlerzüccaciye isimli satıcıyı defalarca kez aradım ancak telefonlara çıkmadı, ürünü sistemden şikayet ettim ama ne satıcı ne gitti gidiyor tarafıma dönüş yapmadı, satıcıya 3 kez mesaj attım mesajları görmesine rağmen cevap yazmadı,

ürünü satıcıya geri iade kargoladım ürünü teslim almadı ve 35 TL civarı kargo ücreti ödemek zorunda kaldım,

daha sonra zorlada olsa gitti gidiyorum müşteri hizmetlerine mesaj atmayı başardım 1 hafta boyunca beni oyaladı ve 14 gün süre geçtiği için yardımcı olamayacaklarını dilersem mahkemeye başvurabileceğimi bildirip konuyu kapattılar.

burada yapılan tezgah tam manasıyla ahlaksızlık, satıcının puanını yüksek gösterip müşterileri madur duruma düşüren bu sisteme kimsenin güvenmemesini tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [TR]AHMET -- 1 Ağustos 2018; 14:37:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada.com Reklamı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.