Şimdi Ara

GittiGidiyor.com-Aras Kargo Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar iyi geceler daha önce böyle bir durum yaşayan varsa yardımcı olabilir diye bu konuyu açıyorum

    Pazar günü gittigidiyor'dan sipariş verdim. Satıcı Antalya'dan onaylı güvenilir yüksek puanlıydı. Ben İstanbuldayım. Bugün kargo takipten baktığımdan ürünün başka bir kişiye teslim edildiğini gördüm. Ne satıcıya ulaşabildim ne gittigidiyorda ilgilenen bir kişiye. Aras kargo ile görüştüm kargonun teslim edildiğini söyledi incelenecekmiş. Bu gibi bir durum yaşayan varsa para iade mi nasıl alabilirim ya da kimlerle görüşmem gerektiği hakkında yardımcı olabilirse sevinirim.



  • Bende bu tip kargoları alan kişilere sinir oluyorum.Sana gelmediyse niye teslim alıyorsun senin olmayan şeyi.Boş mezar bulsalar içine girecekler.
  • Benimde dün kargom gelmiş sistemden baktım teslim edilmiş alan kişi benim adıma görünüyordu aradım dedim ben evde yokum kargoyu almadım. Adam paketi üst komşuya vermiş evde yokum diye
    Bunları dava etmek lazım
  • Benim de geçen cumartesi benzer bir olay basima geldi ama kargo Yurtiçi kargoydu ve alıcı odemeliydi. Telefonda durumu anlatınca bir yanlışlık olmus sisteme öyle girmisiz şubeye gelip alabilirsiniz dendi. Biraz tehtidvari konuşunca 1.5 saate kapima kadar getirdiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.