Şimdi Ara

Gittigidiyor.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar uyuz oldugum ama cok buyuk kitleye hitap eden bu site hakkinda bazi sorularim var.

1. Siteye yeni uyeyim. Yeni yeni bir kac urunumu sattim. Fakat ilk satislarimda temel listeleme dahil 1.75 tl istiyordu. Bugun ihtiyac dahilinde bir urun daha satim dedim 3.90 tl istiyor. Bunun sebebi nedir? Belli urun sattiktan sonra artiyor mu?

2. İkinci elden kdv alma olayini aklim almiyor bir turlu. Ben urunu ilk alirken zaten devlete kdv oduyorum. Sadece urunun kullanim hakkindan feragat edip baskasina devrediyorum. Ustelik faturasiyla yolluyorum ama yine kdv kesiyorlar. Sanalpazar.com %5 komisyon aldigini dusunursek bu site para basiyordur.

Zaten bir internet alisverisimiz var. Cevremizdeki magazalar iki mislinden satiyor. Bu islerde zorlasmaya basladi. Simdi birde app store dan uygulama indirirken devlet vergi alacakmis yakin zamanda 0.99 uygulama 1.99 fln olursa sasmayin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.Hayır ürünün satacağın fiyata göre artıyor.750 tlde şu kadar 250tlde şu kadar gibisinden.
    2.Sahibinden de komisyon yok diye biliyorum ama dolandırıcda çok orada.Yabancı siteleri tavsiye ederim ebay gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.