Şimdi Ara

Gittigidiyor 20/10 ile alınabileceklerin Link paylaşımı (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.152
Cevap
67
Favori
230.077
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: soultrap99

20 tl ye tamamlamak için 2,5 tl lik steam key alıp iptal ederim dedim ama iptal butonu yok ekranda.Nasıl iptal edebilirim bunu?
    buyuk ihtimal edemiceksin hemen kodu gonderiyorlar sanırsam otomatik bir sistem yapmıslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanlı

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bilmiyorum hocam cok onceden bende ufak bir steam kodu eklemisdim adam anında maile gondermisdi iptal edemedim oyuzden demisdim
  • uncrowned king kullanıcısına yanıt
    profil.gittigidiyor.com
    Indirimdekal - Al�� ve Sat�� Yorumlar� - GittiGidiyor
    https://profil.gittigidiyor.com/indirimdekal

@indirimdekal adlı satıcı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İptal ettiğimiz takdirde çek hesabımıza geri yükleniyormu arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanlı

Bu mesaj silindi.
    mesai saatleri dışında olduğumuz için olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Paspas hangisi hocam? Link verebilmeniz mümkün müdür?

Alıntıları Göster
    tipini beğenmediysen bunlar da altenatif hocam. Ben üsttekini aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazid84

4'lü bıçak çok dandik. Meyve bıçağından daha ince ve küçük. 1 ay içinde pasldılar.
    12 liraya plastik serçe parmağım kadar meyve bıçağını vermiyorlar. Sence de paslanması gayet doğal değil mi?
  • Adam 0.08 tl Ürün kargolamış. Siparişi 10 saniyede iptal etmeme rağmen, kargo kabul etmeyeceğim
    Gittigidiyor 20/10 ile alınabileceklerin Link paylaşımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dortluk -- 28 Mayıs 2019; 8:26:38 >
  • dortluk D kullanıcısına yanıt
    ücretsiz kargo ile en iyi 20 ye tamamlama ürünü nikah şekeri.iptal göndermene bile gerek yok kendileri iptal ediyolar
  • çarşıdan aldım bir tane eve geldi 4 tane .şimdi uğraş dur

Gittigidiyor 20/10 ile alınabileceklerin Link paylaşımıGittigidiyor 20/10 ile alınabileceklerin Link paylaşımı

• quote:

Orijinalden alıntı: dortluk

Adam 0.08 tl Ürün kargolamış. Siparişi 10 saniyede iptal etmeme rağmen, kargo kabul etmeyeceğim
    Satıcı sıkıntılı bir eleman, gönderse bile almayacağımı, sebepsiz yere geliş-gidiş kargo parası vermemesi gerektiğini bildirmeme rağmen henüz iptal etmedi. Gereksiz yere kendisini meşgul ettiğim için geçersiz kargo kodu girmesini ,ürünü aldığımı onaylayacağımı bildirdim ama adam enteresan biri

• inanlı kullanıcısına yanıt
    hocam o kadar kasmanıza gerek yok . Bulunduğunuz şehirde ıvır zıvır satan tabiri caizse 1 milyoncu gibi dükkanlar varsa max 10 tlye zaten alırsınız .

Kullanımına gelince bir çok işimi halletmişimdir . Dolap bile kurdum ama çok yordu ve dibinden dönmeye başladı :) her türlü elektronik gereçleri açarsınız. büyük işlerde kullanmayacaksınız alabilirsiniz .
  • Temet Nosce kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum ancak vartayı yıllardır kullanıyorum daha sıkıntı çıkarmadı, westinghouse markası hakkında bilgim yok belkide iyidir bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: VEBAL

Satıcı sıkıntılı bir eleman, gönderse bile almayacağımı, sebepsiz yere geliş-gidiş kargo parası vermemesi gerektiğini bildirmeme rağmen henüz iptal etmedi. Gereksiz yere kendisini meşgul ettiğim için geçersiz kargo kodu girmesini ,ürünü aldığımı onaylayacağımı bildirdim ama adam enteresan biri

Alıntıları Göster
    Ah ulan ben de sipariş vermiştim bu adamdan

• VEBAL kullanıcısına yanıt
    aynı durumla karşılaştım aynı satıcı kargo bilgisi numaradan girmiş sordum.
    sizde de aynısı olmuştur
  • 20ye tamamlamak için eklediğim ve anında iptal ettiğim 0.1 liralık ürünün satıcısı gittigidiyora beni şikayet etmiş. onlar da bana telefonla ulaşmya çalışmış tabi numara sallama olduğu için ulaşamamış ve mesaj yazmışlar teyit ediyomusunuz iptal için diye. hasılı benim merak ettiğim şey iptal tuşuna basınca puanları mı düşüyo ya da çok işsiz güçsüzlerde dur ulan şu gereksiz işle oyalanayım mı diyorlar. altı üstü iptal tuşuna klik yapacak neden bu kadar uzatıyorlar bu meseleyi
  • Valla 0.1 liralık ürüne kimse kargo parası vermez. İstediği kadar uğraşsın gerizekalı. Gönderirse almam geri gider bu kadar basit. Adam gibi mesaj atsa dese ki iptal etmeyelim ben sallama kargo numarası gireyim siz de onaylayın dese tamam derim. Böyle kendi uğraşır valla

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.