Şimdi Ara

Gittigidiyor 20/10 ile alınabileceklerin Link paylaşımı (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.152
Cevap
67
Favori
230.081
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UzunEsmer

Hocam battık yeter 😂😂😂
    :)
    Bu arada, bizcom (bizimtoptan) fiyatları arttırmış, bence birşey alacaksanız almayın, tepki belli olsun, gerekli mesajı da attım kendilerine.
  • Arkadaş bir konuda fikir alacağım
    Ücretsiz kargolu bir ürün aldım çocuk kitabı
    Alıcı ödemeli kargolanmış bizim görevlide 7 lira verip teslim almış
    Sabah yazdım satıcıya ukâla çıktı
    a öylemi normalde biz ödiyoruz ama o kadar olmaması lazım kargo çalışanını şikayet edin diye mesaj attı
    Sonraki mesajlarımada cevap yazmadı
    Gg üzerinden ilerleyince ürünü iptal et adımı çıkıyor sizce ne yapayım ??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brak13

Arkadaş bir konuda fikir alacağım
    Ücretsiz kargolu bir ürün aldım çocuk kitabı
    Alıcı ödemeli kargolanmış bizim görevlide 7 lira verip teslim almış
    Sabah yazdım satıcıya ukâla çıktı
    a öylemi normalde biz ödiyoruz ama o kadar olmaması lazım kargo çalışanını şikayet edin diye mesaj attı
    Sonraki mesajlarımada cevap yazmadı
    Gg üzerinden ilerleyince ürünü iptal et adımı çıkıyor sizce ne yapayım ??
    gittigidiyora bildirin, dekontu gönderin, 7 TL'lik çek tanımlarlar. ek olarak satıcıya olumsuz puan verin yaşadığınız olayı yorumda bahsedin ki bi ders olsun. ekleme: satıcıda baya yalan söylüyor, kargo calısanı sikayet edin diye cahilce bir mesaj göndermek nedir? kargo calısanı kendinde ne görünüyorsa onu alıyor, kafasına göre para talep etmiyor. Sen öyle gönderdin ki para aldı, calısan ne yapaacakmış?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasiledekkinasilola -- 27 Mayıs 2019; 21:16:58 >

• Tobey T kullanıcısına yanıt
    Sinbonun böyle bir bileyleme makinası var aldım işe yaramıyor hocam bilginiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobey

1 adet siparis bizde gecdik bakalm gelen ürünler nasil olcak acıkcası pek iyi olcagını zannetmiyorum ama aldik bakalm =) teskkurler

Alıntıları Göster
    Tabii ki Sürmene bıçağı degil ama 4 bıçak kargo dahil bu fiyata daha ne olsun? :)

• yildirimr kullanıcısına yanıt
    Çakal esnaf fiyatı yükseltmiş.
  • nasiledekkinasilola kullanıcısına yanıt
    Bu ürün çok kalitesiz tavsiye etmem açıkçası uçları çok berbat kalitesiz bimden yıllar önce 5 tl ye aldığım efsane çıktı kalite farkını daha net anladım kıyaslayarak.

• ellekem kullanıcısına yanıt
    hangisi kalitesiz hocam. ayrıca sorun nedir.
  • Arkadaşlar ben de bu konudan görüp Emotion ocean fresh 2 li paket deodorant almıştım ürün bu sabah geldi kutuyu açtım tek ürün göndermişler ikincisi yok satıcısı happycenter diye oranın müşteri hizmetlerini aradım adam online müşteri hizmetlerimiz farklı verdiğim numarayı arayın dedi aradım defalarca ulaşamadım ya da bant kaydı dinlettiler ben de şikayetvar a yazdım gönderdikleri ürün de 2li den bozma üzerinde ikili ürünün kartonunundan bırakmışlar utanmadan

• inanlı kullanıcısına yanıt
    Linki paylaşılan Tornavida seti

• quote:

Orijinalden alıntı: V-for-vandetta

Sinbonun böyle bir bileyleme makinası var aldım işe yaramıyor hocam bilginiz olsun
    sinboyu kötülemek gibi olmasın ama türk kahvesi cezvesinden tutun da ısıtıcısına kadar fiyat performans ürünü yani her an elinizde kalabiliyor
  • 20 liraya tamamlamak için aldığım ve anında iptal ettiğim ürünü satıcı kargolamış. kargo ücreti de alıcı ödemeli

ne yapmalıyım sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Beocan

Çakal esnaf fiyatı yükseltmiş.
    Alacağım varsa bile almam daha,hayır kupondan bunların zoru ne..nedir hemen 4.90 tl fiyata eklemek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinbonun kahve makinesini 1,5 yıl önce kullanmaya başladık. Bir süre sonra rezistans arızası verdi. Hemen müş hiz den kayıt oluşturdum ücretsiz kargoladım tamir edip tekrar gönderdiler ücretsiz olarak. 3-4 ay sonra yine arıza yaptı. Aynı şekilde gönderdim bu sefer sıfırıyla değiştirip gönderdiler. Malı fason olsa da servisinin bu kadar iyi olmasına şaşırdım. Geçenlerde anneme arzum okka minio alacaktım. Arıza olunca ne olacak diye bakarken servise göndermenin falan hep ücretli olduğunu gördüm vazgeçtim. Hiçbir markayla işim yok, deneyim paylaştım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CARNIVALE kullanıcısına yanıt
    Alma hocam gitsin geri.

• CARNIVALE kullanıcısına yanıt
    Teslim almazsan sorun olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

https://urun.gittigidiyor.com/supermarket/yer-fistikli-dut-pestili-1-kg-1000gr-pestil-428400320

Pestil,köme,orcik e devam -:)
    Mozaik yöresel firmasının forumdaki yorumları dikkate alarak ürün fiyatını yeniden gözden geçirmesine istinaden mesajımı düzenliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurgencx -- 28 Mayıs 2019; 21:46:35 >
  • englishmannn kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle, Sinbo servis konusunda aşmış.

Kettle vardı, 6.ay arizalandi. Ücretsiz pazartesi PTT kargoya verdim. Perşembe geri geldi. 1 hafta sonra yine arizalandi. Yine verdim 6.gun sıfır, faturalı ücretsiz kargo ile yenisi geldi.

Arzumdan thh ile paranın yarısını 8 ayda alabildim.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.