Şimdi Ara

gitti gidiyor markacep kullanıcından batarya aldım hologramsız geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gittigidiyo markacep kullanıcısından xperia s bataryası aldım. ilanda be mesajlarında hologramlı orjinal ürün dediler ama batarya hologramsız geldi. orjinal olup olmadığını nasıl anlarım. mesaj atıyorum ürün orjinal ama hologram yok diyorlar, bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Google'dan görsellere baktığımda hologramlı gösteriyor,zati sitelerden alıiverişin kötü yanıda bu.Ürünü görmeden alıyorsun,gözü kapalı ateş etmek gibi ya tutarsa.İadesi mümkünse iade et yada o şekilde kullan.
  • yav bu mileet neden böyle yan sanayi 20 lira zaten orjinal olsun diye 70 tl verdim. uğraşacak halim de yok yolla gönder bir sürü iş.

• Orjinal 70-55 arası doğrudur.Ben satmıştım geçen 50 ye,ama iş görerek ve deneyerek almak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Orjinal 70-55 arası doğrudur.Ben satmıştım geçen 50 ye,ama iş görerek ve deneyerek almak.

kardeş ürünün orjinal olduğunu iddia ediyor. hologram niye yok diye soruyorum cevap vermiyor. orjinal mi değil mi masıl anlarım?

• quote:

Orijinalden alıntı: zanaks

quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Orjinal 70-55 arası doğrudur.Ben satmıştım geçen 50 ye,ama iş görerek ve deneyerek almak.

kardeş ürünün orjinal olduğunu iddia ediyor. hologram niye yok diye soruyorum cevap vermiyor. orjinal mi değil mi masıl anlarım?

O kadar detayını bende bilmiyorum,zamanın varsa Sony center yada teknik servisine uğrarsın ürünün kod numarasına bakarlar,databasede bulunursa Orj. üründür.
  • peki teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • foto
     gitti gidiyor markacep kullanıcından batarya aldım hologramsız geldi gitti gidiyor markacep kullanıcından batarya aldım hologramsız geldi

• beyler sizce bu hologramsız ürün orjinal midir.

• arkadaşlar bataryanın sahte olduğunu bugün kesinlikle anladım %50 den birden bire 0'a düşüp telefon kapandı. arkadaş ne adi insanlar bunlar zehir zıkkım olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.