Şimdi Ara

Gitarı akord edemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler gitar akord etmek için programlar var.(AP tuner, gibi) bu programlar laptopun kendi mikrafonuyla kullanılabilir mi ? Ben bir tele vuruyorum ibre bir -50 ye vuruo bir +50 ye. bir vurduğum diğerine uymuyor. İlla gidip mikrafon mu almam gerekiyor. Ya da bilen birine mi yaptırmalı ?

• Bende de aynı sorun var. Akord cıhazını almak daha iyi olur bence
  • direk 30tlye akord aleti al mikrofonlu ve alıcı vericisi içinde
  • Gidip mikrofon almana gerek yok, bende laptopun mikrofonuyla akord ediyorum. örneğin en baştaki tele vurdugunda ibrenin tam 0 a yani ortaya gelinceye kadar çevir. Öner Yavuzun videolu anlatımıda var nette bak bir istersen.
  • Floyd Rose sistemlimi gitarın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirana Killswitch -- 11 Mart 2012; 13:18:29 >
  • Kendinizi akord alet ve programlarına alıştırmayın derim ben. yeni başladıysanız başka tabii
  • Ben iPhone'um ile akord ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirana Killswitch

Floyd Rose sistemlimi gitarın ?

Gitarım klasik gitar. Floyd Rose klasik gitarlarda oluyor mu bilmiyorum. Biraz acemiyim.

@7Ronaldo
    dostum hiç bir ayar yapmadan tele art arda vuruyorum -40 diyor bir daha vuruyorum +30 diyor. Yani ibre tututarlı göstermiyor.

@Cumhuriyet.
    Yeni başladım sayılır hocam.
  • Mikrafon ne la

Yapmayı öğren, zor bir olay değil...
  • Eğer telleri yeni değiştirdiysen başta akort tutmayabilir. Önce bir akort et sonra dan dun vur tellere hatta 1. perdeden 22 ye kadar filan slide yap her telde. Sonra bir daha yap aynı şeyi , 4. yada 5. seferde artık bozulmamaya başlayacak akort. Eğer kulağın gelişmişse biraz , ev telefonunu aç , numara çevirme , çıkan dıııııııı sesi , LA notası oluyor. LA'yı akord et , geri kalan için 5. perdelerden hallet. Sol teli için re'den 4.perdeye basacaksın. Kalanlar 5.perde hep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gibson Les Paul

Ben iPhone'um ile akord ediyorum.

smartphone'lardan acayip iyi akor cihazı oluyor android'te tuner gstrings isimli uygulamayı kullanıyorum . atışı yapıyor uygulama
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickgelmedikiaklıma

quote:

smartphone'lardan acayip iyi akor cihazı oluyor android'te tuner gstrings isimli uygulamayı kullanıyorum . atışı yapıyor uygulama

nokta atışını "." yazarak kullanmanın verdiği his gözlerimi doldurdunokta
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızıldag

Beyler gitar akord etmek için programlar var.(AP tuner, gibi) bu programlar laptopun kendi mikrafonuyla kullanılabilir mi ? Ben bir tele vuruyorum ibre bir -50 ye vuruo bir +50 ye. bir vurduğum diğerine uymuyor. İlla gidip mikrafon mu almam gerekiyor. Ya da bilen birine mi yaptırmalı ?

Allah'ın hakkı üçtür:

mikrafon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Wall Street -- 21 Mart 2012; 1:29:58 >
  • Telefonun android, Ios veya symbian ise güzel tuner programları var. Onun dışında bir tuner alman şart..
  • 5-10 liraya vardı sanki bi akord aleti. Titreşimle algılıyordu hatta.
    Sırf dalgasına boğazımıza takıp yeşil ışık yanana kadara bağırırdık.
    Gitarımı özledim valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: juu ichi ban tai taichou

quote:

Orijinalden alıntı: nickgelmedikiaklıma

quote:

nokta atışını "." yazarak kullanmanın verdiği his gözlerimi doldurdunokta

hele bak sen şu işe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.