Şimdi Ara

Gitar seçimi yardım lütfen !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben gitara başlamak istiyorum. 2. el alıcam mecburen fiyat yarıyarıya fark ediyor (amfi falan anca ) . Arkadaşta Washburn markalı gitar vardı tutuşu falan hoşuma gitti .

http://www.muzikenstrumani.com/Washburn-RX10MGY-Elektro-Gitar_7120.html#0

http://www.muzikenstrumani.com/X-Serisi-X-10-Black-Elektro-Gitar-Kilif-Hediyeli_1855.html?search=x10#0

http://www.muzikenstrumani.com/Washburn-X-Serisi-X12-B-Siyah-Elektro-Gitar_3257.html?search=x12#0

Benim bulabildiğim bunlar ama sizinde bunlarla eş değer fiyatta daha iyi bir öneriniz varsa alablirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muse. -- 6 Mayıs 2014; 19:41:25 >

• Muse. kullanıcısına yanıt
    Washburn'ü pek önermem açıkcası. Bir bütçe belirtirsen ikinci el için ve ne tarz çalmak istediğinide söylersen ona uygun en düzgün gitarı tavsiye edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aegnorluinwe

Washburn'ü pek önermem açıkcası. Bir bütçe belirtirsen ikinci el için ve ne tarz çalmak istediğinide söylersen ona uygun en düzgün gitarı tavsiye edebilirim.

2. el için bütçem 400-450 , Heavy tarzı çalmak isiyorum .

Ya Ibanez set olarak satılıyor ve o fiyata mümkün değil bulamazsın. Eğer imkanın varsa hemen al derim. Bu arada yanlış anlaşılmasın ilan sahibini tanımıyorum.
  • quote:

Ya Ibanez set olarak satılıyor ve o fiyata mümkün değil bulamazsın. Eğer imkanın varsa hemen al derim. Bu arada yanlış anlaşılmasın ilan sahibini tanımıyorum.

Yok önemli değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şarkı arıyorum lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Aynı gitar. Gittigidiyo'daki sıfır sanırım. Çünkü sıfır fiyatı o civar. Bu arkadaş pedallarla beraber neden o kadar ucuza veriyor bilmiyorum tabi eğer alınabiliyorsa get ile alınmalı bu tarz şeyler. Deneyerek almak en sağlıklısı çünkü.
  • quote:

Aynı gitar. Gittigidiyo'daki sıfır sanırım. Çünkü sıfır fiyatı o civar. Bu arkadaş pedallarla beraber neden o kadar ucuza veriyor bilmiyorum tabi eğer alınabiliyorsa get ile alınmalı bu tarz şeyler. Deneyerek almak en sağlıklısı çünkü.

İçime bi kurt düştü şimdi 0 ı 1000 tl civarı gitarı 450 TL ye satması hemde set olarak. Bi mesaj atiyim satıcıya
  • Epiphone G 400 Goth da İyimiş ama gitarın üzerinde swich (böyle mi yazılıyor bilmiyorum) yokmu resimlerde göremedim
    Volume ve ton potlarının yanında switchi hocam. Gözünden kaçmıştır.
  • quote:

Volume ve ton potlarının yanında switchi hocam. Gözünden kaçmıştır.

Tamam şimdi gördum biraz koyu renkli olunca gözümden kaçmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.