Şimdi Ara

Gitar prosesörü ve kulaklık seçimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öğrenciyim, eve çıktığım için rahat rahat amfiyle gitar çalamıycam. Daha sessiz olmam gerekecek ve ton olarak da biraz daha iyisini istediğim için amfimi satıp prosesör almaya karar verdim. boss me 50 ya da pod 3 ayarında ikinci el bir prosesör alıcam fakat kulaklık da almam lazım ama fazla para veremem 50 lira civarı gitar çalarken zevk verecek bir kulaklık var mı acaba. ayriyeten bilgisayara bağlayıp hoparlörleri de kullanırım diye düşünüyorum ama nasıl olacağını bilmiyorum ses kartı almadım sonuçta bilgisayarda ne varsa o.

• quote:

Orijinalden alıntı: RASP

bilgisayarı hiç karıştırma ayrı hoparlör varsa kullan çünkü pc ye bağlarsan gecikme olur.
    http://www.dr.com.tr/Elektronik/Sony-MDRZX110APBCE7-Kulakustu-Mikrofonlu-Kulaklik-Siyah//Ev-Elektronigi/Kulakliklar/Kulakustu-Kulakliklar/urunno=0000000619064

ses kartı falan etkiler mi durumu?

• RASP kullanıcısına yanıt
    kardeşim kulaklıklar hakkında bilgin var sanırım bende amfime veya prosesörüme bağlayabileceğim aynı zamanda bilgisayara ve telefona falanda bağladığımda iyi müzik performansı da sağlayabilecek bir kulaklık arıyorum. urbanears plattan modeli ilgimi çekti tasarım olarak ama fiyatlar uçuk bu kulaklıkla arasında fark var mıdır bilgin var mı acaba yada bundan daha iyi bu fiyatlarda önerebileceğin bir kulakluk var mı yardımcı olursan sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz1076

quote:

Orijinalden alıntı: RASP

bilgisayarı hiç karıştırma ayrı hoparlör varsa kullan çünkü pc ye bağlarsan gecikme olur.
    http://www.dr.com.tr/Elektronik/Sony-MDRZX110APBCE7-Kulakustu-Mikrofonlu-Kulaklik-Siyah//Ev-Elektronigi/Kulakliklar/Kulakustu-Kulakliklar/urunno=0000000619064

ses kartı falan etkiler mi durumu?

kardeşim kulaklıklar hakkında bilgin var sanırım bende amfime veya prosesörüme bağlayabileceğim aynı zamanda bilgisayara ve telefona falanda bağladığımda iyi müzik performansı da sağlayabilecek bir kulaklık arıyorum. urbanears plattan modeli ilgimi çekti tasarım olarak ama fiyatlar uçuk bu kulaklıkla arasında fark var mıdır bilgin var mı acaba yada bundan daha iyi bu fiyatlarda önerebileceğin bir kulakluk var mı yardımcı olursan sevinirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sscream123

onları beğenmiyorum bence marshall istediğini verebilir
    marshallın istediğimi vereceğinden eminimde ben marshalla istediğini verebileceğimi sanmıyorum :D dediğin fiyatlarda sormuştum 50 100 liralık bir şey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sscream123

marshallın istediğimi vereceğinden eminimde ben marshalla istediğini verebileceğimi sanmıyorum :D dediğin fiyatlarda sormuştum 50 100 liralık bir şey

sennheiser hd201'ı arkadaşım amfide kullanıyor ve memnun olduğunu söyledi
    teşekkür ederim kardeşim bilgilendirme için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.