dostum imkanın varsa eğer, kesinlikle bi kursa git. eğer öyle bi imkan yoksa internetten detaylı bi araştırma yapıp planlı şekilde çalış. tutup da direk akor basma. sindire sindire öğrenirsen çok daha faydalı olur. günde yarım saat yeterli bence. profesyonel olup müzik festivallerine falan düşünmüyosan tabi haftada 2-3 saat yeterli bence başlangıç için. tırnak uzatman da şart değil penayla çaldırıyolar zaten kursta ilk başlarda.
ayrıca gitar öğrenmek başlarda acayip sıkıcıdır. özellikle klasik gitar için. ama 1-2 ay dişini sıkıp kendini geliştirmeye başlayınca da hiçbişey gitar kadar zevk vermez moralin bozuk olduğunda slow bişeyler çalmak, neşeli olduğunda daha neşeli şeyler çalmak, gitarla dost olmak bambaşka bi duygu
slow ağırlıklı müzikler için hangi gitarla başlamalıyım.
quote:
Orijinalden alıntı: ALONSO_06 dostum imkanın varsa eğer, kesinlikle bi kursa git. eğer öyle bi imkan yoksa internetten detaylı bi araştırma yapıp planlı şekilde çalış. tutup da direk akor basma. sindire sindire öğrenirsen çok daha faydalı olur. günde yarım saat yeterli bence. profesyonel olup müzik festivallerine falan düşünmüyosan tabi haftada 2-3 saat yeterli bence başlangıç için. tırnak uzatman da şart değil penayla çaldırıyolar zaten kursta ilk başlarda.
ayrıca gitar öğrenmek başlarda acayip sıkıcıdır. özellikle klasik gitar için. ama 1-2 ay dişini sıkıp kendini geliştirmeye başlayınca da hiçbişey gitar kadar zevk vermez moralin bozuk olduğunda slow bişeyler çalmak, neşeli olduğunda daha neşeli şeyler çalmak, gitarla dost olmak bambaşka bi duygu
ilgilendigin icin saol... Dedigin gibi bu moral bozuk olunca slow neseli olunca pop cilgin oldugunda hardcore takilmak zevkli olsa gerek birde aileyi ikna etsem diyolar yetenegin olsaydi simdiye alir iki tingirtatirdin... Pfff slow icin klasik onerirsiniz deilmi ? Alttaki arkadasimiza yardim edelim??f
up up
pazartesi sipariş verdim hala daha gelemedi benim elektro gitar hepsiburada
Başlayacagın tarza direk başla, klasik başlar elektrya geçerim diye BİR ŞEY YOKTUR, PALAVRA ZAMAN KAYBIDIR.