Şimdi Ara

gitar için popüler müziklerin nota ve akorlarının yer alığı kitap için tavsiye!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar konu başlığında da belirttiğim gibi nota dizesi üzerinde şarkının notalarının ve akorlarının yer aldığı kitap tavsiyeleriniz varsa paylaşmanızı istiyorum. Eğer şarkıda hangi arpej ve ritimin kullanılacağı konusunda da yardım veren bir kitap varsa lütfen paylaşın. şimdiden paylaşımlarınız için teşekkür ederim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartal190387

    Arkadaşlar konu başlığında da belirttiğim gibi nota dizesi üzerinde şarkının notalarının ve akorlarının yer aldığı kitap tavsiyeleriniz varsa paylaşmanızı istiyorum. Eğer şarkıda hangi arpej ve ritimin kullanılacağı konusunda da yardım veren bir kitap varsa lütfen paylaşın. şimdiden paylaşımlarınız için teşekkür ederim.

    http://www.isbilenyayinlari.com/rock-sarkilari-repertuari/

    Bende bu kitap ve bunun pop ve solo kitabı olanı vardı içinde hangi şarkıda hangi akorları basacağını ve akoru nası basacagını falan resimle gösteriyordu ritimi falan bi bak istersen




  • Sağol arkadaşım bunun solo olanı tam aradığım şey paylaşımın için teşekkür ederim. Tabi başka fikirleri olan varsa paylaşmasında fayda var hem karşılaştırma açısından hem de gitar çalışan arkadaşlara faydalı olması açısından.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.