Şimdi Ara

gitar duvar askılari güvenli midir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gitarım evde küçük bir meraklı yüzünden ortalarda bırakmaya gelmiyor. Ben de bir duvar askısı aliyim dedim. Fakat gitarım squier strat ve normal fender strat lara gore daha ağır olduklarını duydum. ( kasa nerdeyse aynı neden daha agir ki ) neyse gelelim konuya. Siparişi verdim su an elime geçti duvar standi fakat gerçekten guvenemedim boyle bi sağa sola donuyor tak tak diye ses çıkıyor kısacası yerinde sabit deil her an çıkacak gibi. Diğer husus ise sürekli sap üzerinde gitarın ağırlığınin baskısı olacak bu sapa zarar verir mi . kafamda deli sorular yardım ederseniz sevinirim bu elektro gitar mevzularinda yeniyim zaten ilk deneyimim bu squier :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adilowski A kullanıcısına yanıt
    ağırlık farkının sebebi kullanılan ağaç farkı ve kalitesidir. bunun dışında askının sağlamlığı test edilerek piyasaya sürülmektedir eğer bir problem olursa o da sizin duvara monte edişinizden kaynaklanıyor demektir başka türlü bir sorun olacağını sanmıyorum. duvarınızın sağlamlığı önemli ve sıva kalınlığı da biraz risk olabilir birde dübelleri düzgün takmanız gerekli ben daha önce hiç gitarın düştüğünü görmedim sapa da bir zarar gelmez zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calistopace -- 11 Mayıs 2015; 17:24:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calistopace

ağırlık farkının sebebi kullanılan ağaç farkı ve kalitesidir. bunun dışında askının sağlamlığı test edilerek piyasaya sürülmektedir eğer bir problem olursa o da sizin duvara monte edişinizden kaynaklanıyor demektir başka türlü bir sorun olacağını sanmıyorum. duvarınızın sağlamlığı önemli ve sıva kalınlığı da biraz risk olabilir birde dübelleri düzgün takmanız gerekli ben daha önce hiç gitarın düştüğünü görmedim sapa da bir zarar gelmez zaten

Teşekkürler bilgi için. Gitarda yeni olunca cahillik de oluyor böyle :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adilowski A kullanıcısına yanıt
    estağfurullah bu forumlar bilgi paylaşımı için sonuçta hepimiz birşeyler öğreniyoruz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.