Şimdi Ara

Gitar çalmaya başlıyacağım(Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar gitar çalmak istiyorum elektro gitar ama bir kaç tanıdığım direk elektro'dan başlıyamassın dediler.Önce klasiğe alış sonra elektro ya geçersin dediler sizlerin düşünceleriniz nasıldır?

• yok öyle bişey her kimler onu sana söylemişlerse müzikten anlamayan insanlar :) elektro gitar çalmak istiyorsan elektro ile başlarsın ne tarz müzik istediğin önemli rock n roll blues jazz heavy thrash brutal classic rock vs :) ona göre gitar seçimi yapacaksın

Orijinalden alıntı: FREE-4

yok öyle bişey her kimler onu sana söylemişlerse müzikten anlamayan insanlar :) elektro gitar çalmak istiyorsan elektro ile başlarsın ne tarz müzik istediğin önemli rock n roll blues jazz heavy thrash brutal classic rock vs :) ona göre gitar seçimi yapacaksın

+1
    a
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yahu şuda şehir efsanesi oldu ''Klasik çalmazsan elektro çalamazsın'' Yahu bu nasıl bir zihniyettir?

he still waiting for god's choice
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep_xxx

Evet arkadaşlar gitar çalmak istiyorum elektro gitar ama bir kaç tanıdığım direk elektro'dan başlıyamassın dediler.Önce klasiğe alış sonra elektro ya geçersin dediler sizlerin düşünceleriniz nasıldır?

Şu olaya da acayip ayar oluyorum ha. Dinleme kardeşim sen onları dinleme öyle saçma şey mi olur ya büyük ihtimal paradan kaynaklanan bi bahane bu klasik alsın ucuz bişey bıkarsa elektroya verilen para boşa gitmesin diye böyle birşey söylenmiş bence bu da uzamış gitmiş diye düşünüyorum.
  • Clasic ile başlamak sana avantaj sağlar. Parmakların gelişir ve ewn azından '' Çalmayı '' öğrenirsin. Bu da elektro da hızlı ilerlemeni ve bilinçli başlamanı sağlar... Yok ben Elektro istiyorum direk diyorsan,o da olur...

Santananın tarzında çalmak istiyorum hangi türse artık o ?

blues :) biraz da classic rock
  • Yeni başlayanlar için uygun olan modellerden birini alırsın (önerim; ibanez grg121) ve şakır şakır elektro öğrenirsin. Klasik ile başlama olayı tamamen geçmişten kalmış olan gerçeğe dayalı olmayan bir saplantı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekobi -- 30 Mayıs 2010; 12:01:21 >
  • Klasik farklı elektro farklı.. Tabi ben önce klasikten başladım ama kafamda elektroya geçmek yoktu... 1 yıl sonra müzik türüm değişti metal-rock a merak saldım şimdi elektro gitar çalıyorum. Klasiğin faydalarını da görmedim değil...Bence direk elektrodan başla, klasikten başlarsanda olur ama elektrodan başlarsan daha ilerlersin diye düşünüyorum çünkü senin amacın elektro gitar çalmak; klasik değil...

Orijinalden alıntı: DevilSNeveRCrY

Yeni başlayanlar için uygun olan modellerden birini alırsın (önerim; ibanez grg121) ve şakır şakır elektro öğrenirsin. Klasik ile başlama olayı tamamen geçmişten kalmış olan gerçeğe dayalı olmayan bir saplantı.

Evet ibanez grg121 güzel gibi tasarımı falan ondan almayı düşünüyorum fiyatı 300-350 arası bişi

quote:

Yeni başlayanlar için uygun olan modellerden birini alırsın (önerim; ibanez grg121) ve şakır şakır elektro öğrenirsin. Klasik ile başlama olayı tamamen geçmişten kalmış olan gerçeğe dayalı olmayan bir saplantı.

Evet ibanez grg121 güzel gibi tasarımı falan ondan almayı düşünüyorum fiyatı 300-350 arası bişi

Yanına da amfi olarak Marshall MG10CD önerebilirim. Eğer geniş bütçen yoksa bu iş için..

Red Hot Chili Peppers | Eluveitie
    Muse | Dream Theater | Opeth | Rush
    South Park | Game of Thrones | Blade Runner | Star Wars

• quote:

quote:

quote:

Yanına da amfi olarak Marshall MG10CD önerebilirim. Eğer geniş bütçen yoksa bu iş için..

Overdrive dışında hiçbir efekti bulunmayan saçma sapan bir amfi. Overdrive'dan aldığınız seste 5 para etmezde neyse.

Roland Micro Cube'i tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: reKLizMa

Ben de bass çalmak istiyorum, direk mi bass başlasam?

Evet
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.