Şimdi Ara

Gitar Çalmak İstiyorum, Yardım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Gitar çalmak istiyorum.
    Rap,Cem Karaca,Bob Marley,Two doors cinema club falan dinliyorum yani rock rap pop diyebilirim. Hangi tür gitarı önerirsiniz 300 tl
    bütçem var. Ve gitar öneriniz var mı? bir de Evde öğrenebilir miyiz zamanım olmuyor fazla öğrenilmezse de sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güncel

• up up

• Sen fazla öğrenme gitarı kanka çeyrek öğren hatta az tuzlu öğren sıkıntı yok, zaten günde 1-2 saat en az ayiramiyosan hiç bulaşma paranı heba etme

• doremusic
    SX Stratocaster Elektro Gitar (Black) | doremusic
    http://www.do-re.com.tr/sx-sst57bk-elektro-gitar
    kullaniyorum tavsiye ederim fender çakmaları arasında fiyat-performans olarak en iyisi youtubeda karşılaştırma videolarına bakabilirsin
  • anlıyorum beyler ama benim bütçe fazla yok öğrenciyim durumumuz yok acaba akustik mi alsam bilmiyorum klasik dinlerim rap dinlerim rock dinlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnbrkoncl

anlıyorum beyler ama benim bütçe fazla yok öğrenciyim durumumuz yok acaba akustik mi alsam bilmiyorum klasik dinlerim rap dinlerim rock dinlerim

Bütçeni zorlayamıyorsan ve gerçekten istekliysen bir akustik gitar al. Onda öğrenirsin. Günde 2 saate falan da gerek yok verimli olduktan sonra 30dk çalışsan da öğrenirsin ama ideal 1 saat civarı. Hem bir şeyler öğrenirsin hem biraz para biriktirirsin daha sonra belki elektro gitar çalarsın. Ve evet, evde öğrenebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gitar teli almam lazım YARDIM!!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçamayan Pegasus

quote:

anlıyorum beyler ama benim bütçe fazla yok öğrenciyim durumumuz yok acaba akustik mi alsam bilmiyorum klasik dinlerim rap dinlerim rock dinlerim

Bütçeni zorlayamıyorsan ve gerçekten istekliysen bir akustik gitar al. Onda öğrenirsin. Günde 2 saate falan da gerek yok verimli olduktan sonra 30dk çalışsan da öğrenirsin ama ideal 1 saat civarı. Hem bir şeyler öğrenirsin hem biraz para biriktirirsin daha sonra belki elektro gitar çalarsın. Ve evet, evde öğrenebilirsin.

çok teşekkürler be usta bana moral verdin pm atsam cevap verir misin? bu konu hakkında bilgilisin diye düşünüyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Uçamayan Pegasus

quote:

çok teşekkürler be usta bana moral verdin pm atsam cevap verir misin? bu konu hakkında bilgilisin diye düşünüyorum

elimden geldiğince yardım ederim elbette

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.