Şimdi Ara

Gitar çalmak istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 sene akorsuz solo klasik gitar çaldım notaları ritmi vs. genel olarak bilirim şimdi yeni bir kursa yazıldım klasik gitarı bu sefer akorlarla öğreniyorum ama artık klasik çalmak istemiyorum akustik gitarın sesi hoşuma gitti bas ve elektrolarda iyi aletler çok pahalı

• Hoş geldiniz.. Nasıl yardımcı olabiliriz?
  • Ben olayı anlamadım ya sen bizden paramı istiyosun gitar almak için falan anlamadım bişey ben ya :S
  • ya ben 2 sene gitar çalmıştım şimdi tekrar gitar çalmak istiyorum olay basit :) ama ben notalarla klasik gitar çalmıştım akor bilmiyorum şimdi yeni bir kursa başladım bu sefer akorla çaldırıyor hoca yeni de bi gitar alacam ama ne alıyim onu soruyorum kısaca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berocan -- 12 Kasım 2008; 21:54:47 >
  • iyi bende düşünüorumm yaa gitara başlamayı ama kısmet olmadı inş... başlıcam işte sanada hayırlı olsun diyim kardeşimmm
  • Ben başlamıştım aslında klasik gitarı notalarla akorsuz ama 2 yıl notayla tek tek basarak akorsuz çaldım sonra 2 yıl hiç çalmadım şimdi yeni bir gitar almak istiyorum ama klasik mi akustik mi ne alsam kararsızım
  • ben işin hızlısına başlamak istiorumm elektro gitar almayi hevesim onda war ama sizce klasik gitar alıp ondan sonra belli bi seviyeye geldikten sonra elektro gitar almak daha iyi olur dimi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bas gitar çalmak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • genelde istediğinden başla diyolar ben akustik seviyorum ama klasikle başladım
  • ben de klasik çalıyorumm ama ilerleticem bence kimse akustikle yetinmesin
  • yanlız klasikten sonra akustik çalmak insanın parmakları katlediyor resmne. klasik çok rahat çalınıyor akustikten sonra hele bi de teller 0.11 0.12 falan olursa ölüm gibi ilk bir hafta ama tabi sonra ona da alışıyosun yine de insanın hevesi biraz kaçıyo tabi azimin elinden bişey kurtulmaz.
  • klasik gitar daha sınırlıdır.(mesela tel bükme zordur, perde(fret) sayısı azdır vs.) elektro pahallı diyorsan akustik al(boynuzlu akustik daha kullanışlı olur).ama hangi tür gitar alırsan al iyi bir gitar al.zira dandik gitar alırsan(bozuk eşik ayarı ,yüksek action vs) sesleri duyman gerektiği gibi duyamazsın ve bu da hem çalmayı zorlaştırır hem de işi zevksiz hale getirir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.