Şimdi Ara

Gitar çalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 18 yaşındayım.Hep gitar çalmak istemisimdir.Şimdiye kadar sadece hayal olarak kaldı içimde.Ya olanaklar el vermedi yada kendime fırsat yaratamadım.Gitar çalmayı ögrenebilirmiyim.Neden bilmiyorum ama gec kaldıgımı düşünüyorum.Bu işe sıfırdan baslıycam.Gitar konusunda pek bilgim yok.Bir gitarı kaç paraya temin edebilirm.Ve tek basıma ögrenebilirmiyim.

• 60-70 tl ye bi klasik bulursun belki 90 a flnda olabilir bilmiyorum tam fiyatları örenmek çok zor değil azimliysen kurs bence şart ilk başlarda saçma gelıor ama şarkı çalmayı fln öğrendıgınde ne kadar yararlı görüyorsun en azından benım hocam için öyleydı
  • Öğrenirsin.Gitar çalmak çok zor birşey değil yeteneğin varsa.Biraz da yeteneğe bağlı bu işler eğer istersen çalışırsan çok iyi çalabilirsin.Arkadaşın dediği gibi başta çok saçma geliyor.Parmak egzersizleri sıkıcı gelebilir ama ilk şarkıyı çaldığında güzel hissediyorsunÇok güzel bir duygu oluyor şarkı çalmak güzel yanıda bu zaten Fiyat olarak 45 tlyede var ama dandik bir gitar alma.Tel perdeden yüksek olmasın çalması zorlaşır.Dikkat et ve bilen biri ile git bence.Ama 100 TL' ye falan çok kaliteli gitarlar bulabilirsin

Çal ilk şarkını kaydet dhye koy

• alacağın gitar 100 tl yi geçsinki müzikten soğuma kendi başına öğrenmek çok sıkıcı kursa verilen para bence değer ben 2 ay gittim internetten gerisi geliyor
    enstürman çalmak kolay bi iş değildir zaten insanlar görüp özeniyor iki alıştırma zor gelince atıyolar kenara
  • http://www.jamlegend.com/refer/li/799746

burda biraz antreman yapabilirsin.
  • klasik mi istiyorsun elektro mu bass mı ?
    önce ona karar ver

www.mygitar.com

al bu da gitar sitesi kafana takılanları araştır
  • Ben de 19 yaşındayım kendi kendime öğrendim zor bişey değil şimdi arkadaş arasında çalıyorum geniş de repertuarım var İnternetten falan bir sürü bilgi, gitar metodları, videolu dersler bulabilirsin. Youtube'da turaniko diye bi kullanıcı var kendisinin videolu dersleri var bi bak istersen, "hızlı gitar dersleri" diye geçiyor sanırım. Gitar için de başlangıç olarak 70-80'e bulursun tahminen.
  • bende bilmiyorum elektro gitar alıcam ama hiçbirşey bilmiyorum..varmı güzel siteler yeni başlayanlar için
  • bende bu var resmini bulamadım ama bundan

http://www.hepsiburada.com/extreme-klasik-gitar-xc60eq4tm/productDetails.aspx?categoryid=403922&productid=musicses25

yanındaki aletle akordunu akord düdüğü olmadan yapabiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathulazam

bende bilmiyorum elektro gitar alıcam ama hiçbirşey bilmiyorum..varmı güzel siteler yeni başlayanlar için

Bilmeyen arkadaşlar için Öner YAVUZ un DVD setini tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.