Şimdi Ara

Gitar çaldık ! Evde bi bakın Yorum yapın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşimle evde gitar çaldık bir kaç tane hata var şu anda youtubedan onay beklioruz olunca koyıcam beenmek zorunda deilsiniz her türlü eleştiriyi yapın çünkü en ii çalışımız bu deil yani uyku sersemi çalarız biz genelde gitarıhatalar oluortam olarak parmak basamıoz vea yanlış perde faln oluo ama sonuçta doğaçlama bu aslında hiç birimiz klasikçi deil evde vardı onu çaldı elektoryu bulamdaık ikincii . Umarım güzel olmuştur bana kalsa ortada iyinin kötüsü

Bide bu sizce bluesmu rockmı? yani bluesda rock ama blues daha yumuşak galiba

• Ben şimdi biladerler s ınava gidiom dönünce koyucam
  • ke$ke youtube onayLıyınca açsaydın konuyu =)
  • Gitar çaldık diyince ben de birinden çaldınız zannettim. Başlıktan sanki gitarı birinden çaldık, eve getirdik dinleniyor bir bakın iyi mi gibisinden bir anlam çıkıyor.
  • tmm sınavdan döndüm baya yürüdük ama. bu arada kardeşim sınavdayken bi kaç bira çaktım bu sıcakta çok kötüyüm ölüom sıcaktan!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlcohollicA

tmm sınavdan döndüm baya yürüdük ama. bu arada kardeşim sınavdayken bi kaç bira çaktım bu sıcakta çok kötüyüm ölüom sıcaktan!!

sevkinizi kirmak gibi olmasin ama tam anlamiyla fiyasko

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biraz gayreeeeet
  • Gitardan pek anlamam ama sese göre yorum yapıyorum arada karışmış gibi yani hatalar var.

Ayrıca koskoca DH ye video çekip yorum istiyorsunuz böyle göbek açık çıkılırmı aaa kınıyorum sizi.

• tam anlamı ile fiyasko deil solosu iiydi bide klasikten öle deiik sesleri çıkmasa zaten ritm atarkn klasik alper haber okuodubaşları kötü hele utubta ses daha kötü ama idare eder tamamını izlemeniz lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknofobi

quote:

Orjinalden alıntı: AlcohollicA

tmm sınavdan döndüm baya yürüdük ama. bu arada kardeşim sınavdayken bi kaç bira çaktım bu sıcakta çok kötüyüm ölüom sıcaktan!!

sevkinizi kirmak gibi olmasin ama tam anlamiyla fiyasko

şevkinizi kırmak gibi olmasın ama +1

• Bazı yerlerde çok kötü patlamalar var ama fiyasko olmasa da çok iyi değil
  • Video silinmiş, ne ayak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlteriş Kutluk Kağan -- 22 Ağustos 2007; 17:08:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.