Şimdi Ara

GİTAR ASKISI ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pc.master

Ben bundan kullanıyorum

GİTAR ASKISI ?

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=5699&gid=137

Pine geçen kısımlarında kilit var ve çıkması mümkün değil, askı malzemesi de gayet sağlam ve üzerindeki işlemesi güzel. Gitara değen kısmı silikon, çizmesi mümkün değil.

Eğer fiyatı pahalı dersen ikinci alternatifi önerebilirim sana; Gidip istediğin düz kilitsiz askıyı alıp üzerine aşağıdaki ürünü takabilirsin:

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=13728&gid=2107

Takma işlemi, gitarın pinini vidasından söküp önce askıyı takıp askının üstüne de bu ürünü taktıktan sonra pini tekrar gitara monteleyerek oluyor. Örnek vermek gerekirse aşağıdaki resimde mevcut.

GİTAR ASKISI ?

Eğer bu üründen almak istemezsen yine aynı mantığı kullanarak bir kredi kartına pinin söküldükten sonra girebileceği fakat yukarıdan çıkmayacağı şekilde bir delik açabilirsin kartı istediğin şekle getirir, istediğin renge boyar askının üzerine takarsın.

Fakat sana önerim, gidip düz askıya ESP diye 60TL vermemen.

Abi bunlar da çok zahmetli geliyor ya. Hardcase e koyarken sök kullanırken tak geri sök falan uğraşılmıyor. En iyisi düz kaliteli birşey almak benim birbharley davidson askim var mesela 5 senedir kullanıyorum daha hiç düşürmedi gitarı. Çalarken de yerimde durmamama rağmen. Bence paraya kıyıp bir sefer iyisini almak en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ben bundan kullanıyorum

GİTAR ASKISI ?

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=5699&gid=137

Pine geçen kısımlarında kilit var ve çıkması mümkün değil, askı malzemesi de gayet sağlam ve üzerindeki işlemesi güzel. Gitara değen kısmı silikon, çizmesi mümkün değil.

Eğer fiyatı pahalı dersen ikinci alternatifi önerebilirim sana; Gidip istediğin düz kilitsiz askıyı alıp üzerine aşağıdaki ürünü takabilirsin:

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=13728&gid=2107

Takma işlemi, gitarın pinini vidasından söküp önce askıyı takıp askının üstüne de bu ürünü taktıktan sonra pini tekrar gitara monteleyerek oluyor. Örnek vermek gerekirse aşağıdaki resimde mevcut.

GİTAR ASKISI ?

Eğer bu üründen almak istemezsen yine aynı mantığı kullanarak bir kredi kartına pinin söküldükten sonra girebileceği fakat yukarıdan çıkmayacağı şekilde bir delik açabilirsin kartı istediğin şekle getirir, istediğin renge boyar askının üzerine takarsın.

Fakat sana önerim, gidip düz askıya ESP diye 60TL vermemen.

Askida goruntu onemli degil ki onemli olan rahatligi ve omzu agritmamasi. Resimde kalin duruyordu ondan hosuma gitti. Gitarim da esp uyumlu olurlar diye dusundum. Senin onerdigin de fena degilmis degerlendiricem.

• quote:

Orijinalden alıntı: welmour

Abi bunlar da çok zahmetli geliyor ya. Hardcase e koyarken sök kullanırken tak geri sök falan uğraşılmıyor. En iyisi düz kaliteli birşey almak benim birbharley davidson askim var mesela 5 senedir kullanıyorum daha hiç düşürmedi gitarı. Çalarken de yerimde durmamama rağmen. Bence paraya kıyıp bir sefer iyisini almak en iyisi.

Aslında hard case'e göre değişiyor, mesela ben kilitli askımı hard case'e koyarken çıkarmıyorum rahatlıkla içine sığıyor. Senin hard case'inde gitarın pin bölümlerinde hiç boşluk yok mu, sığması lazım diye düşünüyorum. Kullandığın harley davidson askının pine takılan kısmı nasıl bilmiyorum ama ters bir harekette kilidi yoksa düşme ihtimali zor da olsa yine de düşebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amplificator -- 29 Ekim 2012; 11:40:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan05

Askida goruntu onemli degil ki onemli olan rahatligi ve omzu agritmamasi. Resimde kalin duruyordu ondan hosuma gitti. Gitarim da esp uyumlu olurlar diye dusundum. Senin onerdigin de fena degilmis degerlendiricem.

Omuzu ağrıtmaması gitarının ağırlığına da bağlı, ESP gitarlar ağrıtacak kadar ağır değildir heralde. Bu askıyı ilk aldığım zamanlar benim gitarım Fender Mexico Stratocaster'dı baya ağır bir gitardı ve 2-3 parça çaldıktan sonra omzum ağrıyordu. Gitarımı değiştirdim şimdiki gitarım Gibson SG fakat hiç ağrıtmıyor. Bas gitar askısıyla da fenderi denemiştim fakat yine ağrıtıyordu çok kalın olmasına rağmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amplificator -- 29 Ekim 2012; 11:43:59 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: welmour

Aslında hard case'e göre değişiyor, mesela ben kilitli askımı hard case'e koyarken çıkarmıyorum rahatlıkla içine sığıyor. Senin hard case'inde gitarın pin bölümlerinde hiç boşluk yok mu, sığması lazım diye düşünüyorum. Kullandığın harley davidson askının pine takılan kısmı nasıl bilmiyorum ama ters bir harekette kilidi yoksa düşme ihtimali zor da olsa yine de düşebilir.

Ben les paul kullanıyorum da case de aski tam manyetik switch inin üzerine geliyor ondan mecbur çıkartıyorum. Askinin üç normal bildiğin geçmeli ama sağlam esnemedi hiç.

• http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=8318&gid=2282

Bunu tavsiye ederim. 2 tane askım var biri kırmızı renk takma yerleri deri. Birde bu gri renk takma yerleri plastik.

Deri zamanla esniyor ve özellikle gitarı asarken çıkıyor. Çok kez düşürme tehlikesi geçirdim. Şimdi bunu aldım. Kafam rahat. Değil asarken çıkması, gitarın üstünden çıkarması bile feci zor
  • Elbette herkesin kendi bileceği iştir sonuçta şunu al bunu al demek doğru olmaz lakin ben askıya fazla para harcamanın mantıklı olmayacağını düşünüyorum. Bir askıya o kadar para harcayacağınıza orta halli bir askı alıp kalan paranın da birazına kilit alarak olayı tamamiyle güvenli hale getirip çözebilirsiniz.
  • arkadaşlar ben de birkaç gündür askı araştırıyorum, hem göze hitap etsin hem de cep yakmasın istiyorum haliyle :) ama ucuz ürünlerin güvenli olmadığını birkaç yerde duydum.

http://www.teknoprof.com/gitar_askisi_masterwork_025
    Bilen ve/veya tecrübeli arkadaşlar; böyle bişey ne kadar güvenli olabilir sizce? Bunun da ucuna o kilit aparatını takabilir miyiz?
    saygıalr
  • quote:

Orijinalden alıntı: tHE uLTimaTe

arkadaşlar ben de birkaç gündür askı araştırıyorum, hem göze hitap etsin hem de cep yakmasın istiyorum haliyle :) ama ucuz ürünlerin güvenli olmadığını birkaç yerde duydum.

Bilen ve/veya tecrübeli arkadaşlar; böyle bişey ne kadar güvenli olabilir sizce? Bunun da ucuna o kilit aparatını takabilir miyiz?
    saygıalr

Arkadaşım geçen gün bunun zincir desenlisinden aldı, güzel bir askı takma yerleri deri ama fazla esnemiyor üzerine kilit takabilirsin.

• Bu da benim buluşum beyler. Askı pinini ters çevirip taktım. Askı hiç bir şekilde çıkmıyor. Bir keresinde aynı askıyı takıp düşürmüştüm. Sonrasında böyle bir çözüm buldum. Tabi askıyı sökmeniz için önce tornavida lazım

Planet Wawes askı 15 lira UZAK DURUN

GİTAR ASKISI ?

• Paaya kiyip bir seyler alicam ama esp mi alsm karar veremedim. Yeni basladim gitari ileride degistirecegim esp mi alirim bilmem

• quote:

Orijinalden alıntı: Amplificator

quote:

Orijinalden alıntı: tHE uLTimaTe

arkadaşlar ben de birkaç gündür askı araştırıyorum, hem göze hitap etsin hem de cep yakmasın istiyorum haliyle :) ama ucuz ürünlerin güvenli olmadığını birkaç yerde duydum.

saygıalr

Arkadaşım geçen gün bunun zincir desenlisinden aldı, güzel bir askı takma yerleri deri ama fazla esnemiyor üzerine kilit takabilirsin.

Arkadaşlar askı geldi, her tarafından kalite akıyor :D :)
    kendim çektiğim resimler de aşağıda, başka yerde yok!

GİTAR ASKISI ?
    Demirli logonun üzerinde jelatin var,
     GİTAR ASKISI ?
    askının iç tarafında da logolar mevcut
     GİTAR ASKISI ?
     GİTAR ASKISI ?
    Böyle de biraz görgüsüzlük etmiş olabilirim ama affola Belki diğer askılarda da bunlar olabilir bilmiyom =))

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.