Şimdi Ara

Gitar Akor|Tab okuma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben gitar aldım fender strat ama şarkı çalıcam (şimdi diceksiniz nasıl bu kadar ilerledin)ilerledim işte ama şarkı akorları filan okumayı filmiorum a7 em filan onları adım gibi biliorum ama akor okumayı biri bana açıklayabilir mi?ama lütfen bilen biri açıklasın sitelerden alıntı yapmaın :D bekliorum yardımınızı

• Fender Stratocaster'ın Amerikan mı Mexico mı yoksa Squier Stratocaster'a mı Fender diyorsun onu geçtim Amerikan Stratocaster'a sahip biri bunları bilmez mi diye şok içerisindeyim...Squier ise anlarım tabi...
  • squier strat !!! stratocaster deil :D bizim tanidigimiz unluler var onlar tavsiye etti
  • quote:

Orijinalden alıntı: totii

squier strat !!! stratocaster deil :D bizim tanidigimiz unluler var onlar tavsiye etti

Hiç güleceğim yoktu Squier strat stratocaster değil Strat = Stratocaster kısaltılmış öyle deriz halk arasında o ünlülere selamlar Squier Stratocaster Fender fabrikalarının önünden bile geçmiyor niye Fender Stratocaster diyorsunuz onuda anlamıyorum...Squier Stratocaster denir...Squier Fenderin alt markasıdır...Gibson>Epiphone gibi...O ünlü abilerinize anlatın bunları bu akılları kim veriyor ya...
  • arkadaşım ne dmk istiosun akor okumak derken tab mı notamı yada git akor çetveline fln bak biraz daha detaylı açıklarsan yardımcı olabilirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ellifain

arkadaşım ne dmk istiosun akor okumak derken tab mı notamı yada git akor çetveline fln bak biraz daha detaylı açıklarsan yardımcı olabilirm

Bende bişi anlamadım tab okumaktanmı bahsediyorsun tam açıklasan yardımcı oluruz.
  • Tab okumak bana göre akor ve notadan daha kolaydır. Ben öğrendiğim bütün şarkıları tab okuyarak çaldım. Ve kendim öğrendim. Eğer takılırsan sana anlatabilirim

Ve akor okumak tamamen ezber işidir. Alcaksın akor cetvelini ezberliyeceksin. Tabiki zamanla ezberlesin hemen ezberleyeceksin diye birşey yok. Çok derine inmen gerekmez yani B7maj5 gibi. Onları hiç bilmem mesela En bilindik 7-8 akoru bilsen yeterli olur zaten. İlerde diğer akorları istersen öğrenirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 18 Ağustos 2009; 18:25:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bas gitar çalmak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.