Şimdi Ara

Git dolaş gel açılırsın biraz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gezmeye.

*

Londra’da bir asker öldürüldü, İngiltere başbakanı Fransa gezisini yarıda kesip, ülkesine döndü. Türkiye 11 şehidini toprağa verirken, asrın lideri şarkıcıları uçağına doldurup, Somali’ye gitti.

*

Valencia metrosunda kaza oldu, İspanya başbakanı Hindistan gezisini yarıda kesti, ülkesine döndü. Reyhanlı’da 53 insanımızı havaya uçurdular, asrın lideri ABD’ye uçtu.

*

Deprem oldu, iki kişi öldü, Yunanistan başbakanı Avustralya gezisini yarıda kesip, ülkesine döndü. Helikopterimiz düştü, 17 şehit verdik, karakol basıp 8 askerimizi şehit ettiler, Ahmet Kiziroğlu, asrın liderinin eşi ve kızıyla birlikte Myanmar’a taziyeye gitti.

*

Kıbrıs Rum Kesimi’nde cephanelik patladı, genelkurmay başkanı istifa etti, savunma bakanı istifa etti, genelkurmay başkanı yargılandı. Afyon’da cephanelik patladı, devletin valisi, genelkurmay başkanına sucuk hediye etti, Hindistan’da Pakistan’da olur böyle şeyler denildi.

*

Ethem’in suratına ateş edildi, Berkin, Abdocan, Ahmet, Mehmet öldürüldü, Ali İsmail sopalarla dövülerek katledildi, komiser Mustafa Sarı şehit oldu, asrın lideri Fas’a gitti.

*

Reyhanlı için yas ilan edilmedi.
    Gazze için yas ilan edildi.
    Ermenek için yas ilan edilmedi.
    Mısır için yas ilan edildi.
    Uludere için yas ilan edilmedi.
    Papa öldü, yas ilan edildi.
    Suruç için yas ilan edilmedi.
    Suudi Kralı öldü, yas ilan edildi.

*

Fantomumuz vurulduğunda, Brezilya’yı dolaşıyordu. Şehit pilotlarımızın cenazeleri çıkarıldığında, Bodrum’da tatil yapıyordu. Suudi kralı öldüğünde Afrika gezisindeydi, derhal yarıda kesti.

*

7 Kasım’da Endonezya’ya gitti, 9 Kasım’da resmi temasları bitti, 10 Kasım’da Anıtkabir’de olmamak için, gezisini 1 günlüğüne uzattı, Brunei’ye geçti, 10 Kasım’ı orada geçirdi, 11 Kasım’da yurda döndü.

*

Musul konsolosluğumuz basıldı, konsolos dahil, 46 insanımız kaçırıldı, hiç istifini bozmadı, atladı uçağına, Rize Güneysu’ya tatile gitti. Aynı asrın lideri... Belediyespor-Sakaryaspor playoff finalini seyretmek için Japonya gezisini yarıda kesti.

*

Orman yangını çıktı, ABD başkanı Kanada gezisini iptal etti. Türkiye yanıyor... Bir haftada asker, polis, sivil, 49 insanımız öldürüldü, asrın lideri Çin’e gitti.

*

Ni’çin derseniz?

*

Sevmiyor bizi.
    Hepsi bu.
    Sevmiyor burayı.

Yılmaz Özdil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sende odandaki pencereyi aç içeri temiz hava girsin yılmaz özdil.
  • yılmaz gene derleyip toplamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

sende odandaki pencereyi aç içeri temiz hava girsin yılmaz özdil.

Niye? Yazdıklarının nesi yanlış?
  • neuro kullanıcısına yanıt
    uzun uzun seninle tartışmayacağım yılmaz özdili de illa ısrar ettin uludere için niye yas ilan edelimki mesela?
  • yılmaz özdil işi bilen birisi,yine güzel bir yazı olmuş
  • quote:

uzun uzun seninle tartışmayacağım yılmaz özdili de illa ısrar ettin uludere için niye yas ilan edelimki mesela?

ha uludere olmasa imzanı basarsın yani diğer dediklerine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ver Ver Bitmiyor
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    yılmaz özdilden bahsediyoruz.kendi baronları bile tahammül edemedi saçmalıklarına kovdular.ha daha iyi oldu sözcü tencere kapak misali oldu ya beni ilgilendirmiyor aslında nerede olduğu.
  • quote:

yılmaz özdilden bahsediyoruz.kendi baronları bile tahammül edemedi saçmalıklarına kovdular.ha daha iyi oldu sözcü tencere kapak misali oldu ya beni ilgilendirmiyor aslında nerede olduğu.

yazıya verece bir cevabın yok yani. sadece yılmaz özdile var. bende öyle anlamıştım zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

sende odandaki pencereyi aç içeri temiz hava girsin yılmaz özdil.

Niye? Yazdıklarının nesi yanlış?

Bunlara soru sorulmayacağını anlamadın mı hala? İsme bakarak karar veriyorlar, inandıkları kitabın ilk emrini bile uygulamıyorlar.
    yazanı eleştirmem yazıyı kaale almadığımın göstergesi olmuyor mu?böyle birinin yazdığı şeyin neyini tartışayım ben baktığı taraftan yazıyor.neyse daha fazla ismini anıp sinirlerimi zıplatmayayım boşver.
    emin çölaşan var mesela adamın işi gelen iktidarı eleştirmek.kim gelirse gelsim muhalif kimse ondan ekmek yiyor çünkü böyle kabul ettirmiş kendini.mehmet barlas var mesela kim gelirse gelsin onun lehine yazar.
    siz giderken biz geliyorduk kardeş son olarak onu diyeyim.
  • Öyle bir ülke ki Yılmaz Özdil'in yazıları diğerlerinin yanında güzel kalıyor. Cidden acınacak haldeyiz.
  • quote:

yazanı eleştirmem yazıyı kaale almadığımın göstergesi olmuyor mu?böyle birinin yazdığı şeyin neyini tartışayım ben baktığı taraftan yazıyor.neyse daha fazla ismini anıp sinirlerimi zıplatmayayım boşver.
    emin çölaşan var mesela adamın işi gelen iktidarı eleştirmek.kim gelirse gelsim muhalif kimse ondan ekmek yiyor çünkü böyle kabul ettirmiş kendini.mehmet barlas var mesela kim gelirse gelsin onun lehine yazar.
    siz giderken biz geliyorduk kardeş son olarak onu diyeyim.

Yazıyı okumamış. Evet sen haklı çıktın. @1881

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 30 Temmuz 2015; 13:51:53 >
    yazıyı okudum genç.ama yazanı haklıdır demem gerekmiyor illa istediğin buysa.
  • quote:

yazıyı okudum genç.ama yazanı haklıdır demem gerekmiyor illa istediğin buysa.

okuduysan durum daha da vahim.

okumamış olman teselliydi yani.
    tamam canım ben geçtim o bölümü.istersen godmode falan yap sende yeni bölüme geç
  • quote:

tamam canım ben geçtim o bölümü.istersen godmode falan yap sende yeni bölüme geç

sen geçmemişsindir imam hatipteki hoca geçirmiştir seni.
  • Bi kişide yazının neden yanlış olduğunu anlatsa mesela.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.