Şimdi Ara

'Git Artık , Umut Bulut' protestosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela 'defol git Umut bulut' , veya daha tatlı bi dille 'git artık , umut bulut' diye bi tezahürat yapsak ses tellerim bitene kadar bağırabilsek. Yok bu adam başka türlü gitmeyecek. Şu an öyle bi noktaya geldi ki bu adamı her gördüğümde çıldırıyorum , topa dokunduğu an küfrediyorum çünkü o anda topu kaybediyoruz. Bu adamın Galatasaray'da nasıl futbolcu olduğu araştırılmalı , gelen teknik direktörü tehdit mi ediyorlar arkasında mafya mı var ne haltsa şu dünyanın bakın abartmıyorum dünyanın topla iletişim konusunda en yeteneksiz 1. lig futbolcusu bizde oynuyor. Ateistlerin bile açıklayamayacağı bu mucizevi olay karşısında neden tribünlerde sesimizi çıkarmıyoruz ? Koşmaktan başka hiç bir özelliği olmayan ve yemin ediyorum birçoğumuzdaki tekniğin yarısına sahip olmayan bu adam Galatasaray'da futbolcu ve tribünler olarak resmen uyuyoruz. Burak Yılmaz'a ona buna laf edeceğimize tüm tribün 'git artık umut bulut' diye tezahürat etsek de defolup gitse artık , ultraslan foruma üyeliği olanlar şu konuyu dillendirsin böyle bi rezillik olamaz ya. Sizce de mantıklı değil mi bu şekilde bi protesto ? Çünkü biz protesto etmedikçe bu adam bırakın takımda kalmayı ilk 11de oynamaya devam edecek.Ama her maç yuhalasak kaçarı yok 2-3 aya gitmek zorunda kalır.

• 2 maç kaldı geçti o artık.Sampiyonluk kutlayacaz inş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni sezon için söylüyorum beyler. Eğer yeni sezonda Umut yine kadroda olup bu kadar maç oynayacaksa inanın takımdan gitmesini şampiyonluğa tercih ederim.
    Böyle olmasa bile taraftar organize olup ağır protesto etmeli bu adamın Galatasaray'da oynaması resmen acınacak ama aynı zamanda gülünecek bi durum ve biz buna yıllardır göz yumuyoruz.

Bir ihtimal daha var.
  • İnşallah yaparsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    "And here's Messi....away from two, three, four....wonderful, wonderful, wonderful...How good is he?! A mere supernatural goal from Lionel Messi! He has wriggled and tiptoed his way to the gates of Wembley Stadium. He is just brilliant. Best player in the world."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.