Şimdi Ara

girne amerikan üniverstesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • girne amerikan üniversesine inşaat mühendisliği bölümüne tam burslu gitmek istiyorum. bu üniverste hakkında bilgisi olan varmı veya orda okuyan vamı?

girne amerikan ünv. ortamı nasıl şehir güzel mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan3311 -- 13 Temmuz 2013; 14:32:44 >

• Kıbrıs'ta Doğu Akdeniz Ünv. okuyorum elimden geldiğince Girne amerikan içinde yardımcı olayım? Aklına takılan nedir ?
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    hayat pahalı diyolar sence nasıl tam burlu olarak gitmeyi düşünüyorum
  • Ablam kıbrıs'da okudu ne o öneriyor kıbrıs'ı bana ne de ben yaz tatillerinde gittiğim kadarına dayanarak öneriyorum. Çok sıkıcı bir yer Kıbrıs. (bana göre)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan3311

hayat pahalı diyolar sence nasıl tam burlu olarak gitmeyi düşünüyorum

Dostumhttp://forum.donanimhaber.com/m_64787502/mpage_9/f_//tm.htm#77827722 bu konuyu oku. Bu ve aklına gelecek sorulara ayrıntıları ile cevap verdik. Sadece DAÜ değil Kıbrıs hakkında bilgiler bulunuyor. Yalnız girnede ev kira fiyatları pahalıdır, yurtta mı kalmayı düşünüyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simple Man

Ablam kıbrıs'da okudu ne o öneriyor kıbrıs'ı bana ne de ben yaz tatillerinde gittiğim kadarına dayanarak öneriyorum. Çok sıkıcı bir yer Kıbrıs. (bana göre)

Kusura bakma ama Kıbrısa sıkıcı diyen insan sıkıcı yer görmemiştir. Millet dağın başına üniversite okumaya gidiyor döner yiyecek döner dükanı bile yok. Kıbrısın her yeri bir değildir. Bir DAÜ ile bir Lefke arasında dağlar kadar fark var.
  • Girne'ye gitmemiş demek ki oradaki eğlence hiçbir yerde yok Türkiye'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StopDream -- 13 Temmuz 2013; 21:59:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tiflis Devlet Tıp Fakültesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oguzhan3311 O kullanıcısına yanıt
    2010 yılında girne amerikandan mezun oldum. Kişisel görüşüm kıbrıs içinde yaşanabilecek en güzel şehirdir. Küçük bir şehirdir, gece hayatı hareketli olup, her hafta ayrı bir sanatçıyla eğlence mekanlarına gidebilirsiniz.
    Kiralar 300 ila 400 sterlin arasında ev kiraları. Yemek genel porsiyonları büyük olmaklar fiyatlarıda doğru orantılı şekilde artar.
    En son bir dürüm 7 liraydı galiba, normal bir öğünü dışarda 10 ila 20 lira arasında yiyebilirsiniz.
    Üniversite 7 binadan oluşuyordu en son (hatırladığım kadarıyla) Spor salonu, halı saha, yüzme havuzu gibi tesisleri vardır. Kampüs küçük ve kantin pahalıdır (Talaş böreği 5tl)

Aklınıza takılan her soru için mesaj atmaktan çekinmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceqqu

2010 yılında girne amerikandan mezun oldum. Kişisel görüşüm kıbrıs içinde yaşanabilecek en güzel şehirdir. Küçük bir şehirdir, gece hayatı hareketli olup, her hafta ayrı bir sanatçıyla eğlence mekanlarına gidebilirsiniz.
    Kiralar 300 ila 400 sterlin arasında ev kiraları. Yemek genel porsiyonları büyük olmaklar fiyatlarıda doğru orantılı şekilde artar.
    En son bir dürüm 7 liraydı galiba, normal bir öğünü dışarda 10 ila 20 lira arasında yiyebilirsiniz.
    Üniversite 7 binadan oluşuyordu en son (hatırladığım kadarıyla) Spor salonu, halı saha, yüzme havuzu gibi tesisleri vardır. Kampüs küçük ve kantin pahalıdır (Talaş böreği 5tl)

Aklınıza takılan her soru için mesaj atmaktan çekinmeyin.

O kira kaç aylık .pahalı olduğunu biliyordum da maşallahı varmış

• realmrxa kullanıcısına yanıt
    Ben aylık veriyordum 2 arkadaş kalıyorduk 300 sterline
    400 sterline 3+1 lüks güzel evler var 3 arkadaş kişi başı 375-400 arası kalabilirler.
    Okul yurtlarıda çok ucuz değil malesef.
  • quote:

400 sterline 3+1 lüks güzel evler var 3 arkadaş kişi başı 375-400 arası kalabilirler.

Sizin kiranın 4'de 3'yle millet ev geçindiriyor hacı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmrxa -- 15 Temmuz 2013; 14:35:32 >
  • realmrxa kullanıcısına yanıt
    En son 2010 yılında kira vermiştim sonra Türkiyeye geri dönüş yaptım. Fakat aynı evde 4 kişi kalınsa Türkiye ortalamasını yine yakalar kira olarak.
  • quote:

En son 2010 yılında kira vermiştim sonra Türkiyeye geri dönüş yaptım. Fakat aynı evde 4 kişi kalınsa Türkiye ortalamasını yine yakalar kira olarak.

Valla biz 400 sterlinlik evde 6-7 kişi kalırız herhalde O zamanda yurttan farkı kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realmrxa

quote:

Turistik bir ada kenti olduğunu belirtmekte fayda var. Girne'de kiraların, rakamların bu düzeyde olması normaldir

• quote:

Orijinalden alıntı: StopDream

quote:

Orijinalden alıntı: realmrxa

quote:

Turistik bir ada kenti olduğunu belirtmekte fayda var. Girne'de kiraların, rakamların bu düzeyde olması normaldir

Turistik ya da değil cepten çıktıktan sonra ne farkeder?

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan3311

girne amerikan üniversesine inşaat mühendisliği bölümüne tam burslu gitmek istiyorum. bu üniverste hakkında bilgisi olan varmı veya orda okuyan vamı?

girne amerikan ünv. ortamı nasıl şehir güzel mi?

2010 da Bil. Öğr. tam burslu kazandım 1 hafta sonra bıraktım geri geldim. Şahsen önermiyorum benim gittiğim zaman şehir pahalıydı devlet yurdu yoktu özel yurtlar senelik 6000 liraydı. Şehir ufak ve güzel diyebilirim, Üniversiteyi çok beğendim diyemem Ufak sıradan bi kampüs. Maddi durumun iyiyse puanın da düşükse düşünebilirsin ama bunun dışında orayı yazma derim.10 kişi tanıdıysam 8 i geri dönmek için uğraşıyodu ama dönemediler. Çünkü okulu bıraktığın an, o zamana kadar aldığın bütün bursları okula ödemekle yükümlüsün bunu da unutma derim.
    En çok beğendiğim tarafı ise bir sürü ülkeden öğrenci gelmesi gerçekten güzel oluyo.

• ARKADAŞLAR GİRNE AMERİKAN 2 YILLIK ADALET %50 BURSLU BÖLÜMÜ GELDİ TERCİHTE ŞİMDİ KIBRISTA ÖZEL YURT DA MI KALMAK MANTIKLI YOKSA OKULUN PAKET PROGRAMLARINDA YANİ OKULUN KENDİ YURDUNDA KALMAK MI MANTIKLI AYRICA EVE ÇIKMAK MI BEN TEK KİŞİ KALMAYI DÜŞÜNÜYORUM YURTDA FİYAT olARAK SIKINTI YAŞAMIYACAĞIM ÖZEL YURT TAVSİYESİ ALABİLİRMİYİM YARDIM EDİN ARKADAŞLAR NE YAPIYIM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.