Şimdi Ara

Girişken konuşkan bir tip olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonradan mümkün mü ne yapmak gerek beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu forumdaki herkes niye aynı şeyden şikayetçi? Asosyal buluşma platformu mu burası

• aile içinde çok konuşkan espirili olup dışarda sessizleşmenin sebebi nedir?

insanların yargılamasından çekiniyoruz galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

aile içinde çok konuşkan espirili olup dışarda sessizleşmenin sebebi nedir?

Tip

• bi hap at öyle çık dışarı xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Bu forumdaki herkes niye aynı şeyden şikayetçi? Asosyal buluşma platformu mu burası
    Değil mi sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Tip

Alıntıları Göster
    Oldumu şimdi bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

aile içinde çok konuşkan espirili olup dışarda sessizleşmenin sebebi nedir?

ben de ayni soruyu kendime soruyorum, ailenin arkadaslarin yaninda cok normalim ama yabanci biriyle tanisirken cok sessiz oluyorum. sessiz olan biriyle de insan tanismak istemeyince arkadas cevresi genislemiyo tabi. bi ara ben de dedim insanlarin yargilarindan mi korkuyorum diye ama yoo, mesele onyargiysa iddiaya girsem kalabalik bi caddede ciplak da yururum. guvensizlik falan olsa dusunuyorum da kimseye su ana kadar bir sey kanitlamaya calismadim. bence sorun cesaret eksikliginden kaynakli, korkuyu yensek aslinda konusuruz ama ilk baslangici yapamiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: InScienceWeTrust

bi hap at öyle çık dışarı xd
    hangi hap? ne tur?

• Sanırım oğuzhan uğur gibi kişilerden bahsediyorsun.Bilemedim ben de ancak @stoa nickli üyenin de bu konuda görüşlerini merak etmekteyim.Aklımda kalmış nicki bir yerden ( demek ki iyi bir tavsiye vermiş)
  • Ay Adam kullanıcısına yanıt
    ex
  • titreyerek saniyede 650 kelime konusmak istemiyoz hocam naptin

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesaopp

Sanırım oğuzhan uğur gibi kişilerden bahsediyorsun.Bilemedim ben de ancak @stoa nickli üyenin de bu konuda görüşlerini merak etmekteyim.Aklımda kalmış nicki bir yerden ( demek ki iyi bir tavsiye vermiş)
    Girişkenlikten kasıta göre degisir ben kendimden 2 tip giriskenlige örnek verim: 1inde ozguvenimin kaynagi derslerimdeki basarimdi giriskenligim ise insanlara yardım etmek amaçlıydı. 2ncide özgüvenimin kaynagi cok fazla para kazanmamdi giriskenligim insanlardan üstün olmaktan zevk alma amaçlıydı. İlkinde çok iyi hissediyodum ikincide çok berbat.

Özgüveninizi diger insalara kanıtlayacak bir basariniz vs yoksa ve insanlardan çekiniyorsanız(ben 5 yil once boyleydim) bir basariniz oldugunda da insanlari karsi tarafda görebilirsiniz(ben böyle oldum). Çekingenlik de giriskenlik de diger insanlari karsi tarafta görüyorsanız yüksek egonun belirtisi olabilir. Harbiden insanları sevip aralarında mutlu olmak icin hicbir basariya yada özgüvene gerek yok.

Bir hiçsen de insanlar arasinda mükemmel mutlu yasayip girisken olabilirsin. Kordonda çimlerde gezip herkesden bir fırt bira isteyen rastalı eleman buna örnektir 5 yıldır orda görüyorum hiçbir şeyi yok hep aynı kıyafetler evsiz bile olabilir ama girişken. Çok başarılıysan da insanlar arasında mutlu yasayip girisken olabilirsin ornegi Warren Buffett. Dünyanın en zengin 3 insanından biri ama servetinin %99unu bagislama sözü vermis ve orta sinif mahallede yasayan biri.

Özetle kisisel gelisimle giriskenligi birbirine baglamamak lazım. Sen insanlardan cekiniyorsun git vucut yap git hukuk kazan git zengin ol özgüvenin gelir çekinmezsin demek yanlis bir canavar yaratırsınız. İnsanlardan çekinmek için hiçbir neden yok ki hemen su an girisken olabilirsin gelismene falan gerek yok.

• İkisi başka şeyler. Ben normalde hiç konuşmayan bir tipim ama birisine birşey anlatırken, açıklama vesaire yaparken gayet konuşuyorum. İlgimi çeken konularda saatlerce konuşurum ama boş muhabbeti beceremem hemde sevmem zaten.

• Tek çare üstüne gitmek, geçen seneye kadar ben de öyleydim şu anda yok o kadar

• İkizler burcu içeriği pls

• Bazı şeylerin yapısal olduğunu düşünüyorum.Şöyle ki sosyal fobili olanların anlattığı gibi şeyler yaşamıyorsanız ve buna rağmen çok konuşkan bir tip değilseniz bu sizin karakterinizdir.Mesela ben öyleyim.İlgimi çeken bir konu olunca dünyanın en geveze adamı olurum ama onun dışında öyle çok konuşmam.Ciddi bir insanım.Napalım karakterimizi mi değiştirelim ? Sanki insanoğlu fabrikadan çıkma ürünmüş gibi herkesi tek tip yapmaya çalışıyorlar.Neyseniz osunuzdur.Yok şöyle ol yok böyle ol.Eşşeğaaan uzvu alüminyum.Kendinizi sevin.Nasılsanız öyle kabul edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 4 Temmuz 2018; 14:28:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Tip

Alıntıları Göster

• Zamanında Picte oldum Suan asosyalim. En iyisi ortasını bulmak arkadaşlar.

Tiple alakası yok bu arada bizim grubun en pici tipsizin tekiydi. Gene aklıma geldi kodumun limonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A969F988 -- 4 Temmuz 2018; 15:37:45 >
  • Yüzüne bakılamayacak kadar çirkin değildi ama grubunuzun fırlama tipi.İşte biz öyleyiz köksal baba kadar tipsizim abartmıyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.