Şimdi Ara

Giriş Güzel, Gelişme Mükemmel, Sonuç YOK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim kız arkadaş konusunda bir sorunum var. 1 sene önce, 2 senelik sevgilim tarafından aldatılmıştım. Şimdi onun acısını büyük ölçüde atlattım ama insanın 2 sene boyunca en yakınındaki insan bi kız olunca, haliyle o yeri yine bi kızla doldurma ihtiyacı oluşuyo, o yer boş olduğunda hep eksiklik hissediyor. Uzun süredir o yeri doldurmak için uğraşıyorum... Hemde öyle sıradn kızlarla değil, tanıdığım en popüler kızlarla. Özgüven sorunu yok, öyle utangaçlık çekingenlik, kız kaşısında konuşamama vs. gibi durumlarda yok, e tip de normal seviyede; hatta bence öyle olmasa bile arkadaşlarıma göre üst düzey. Kızı belirliyorum önceden, bi şekilde tanışıyorum (kendi taktiklerim ve bazı küçük yalanlarımla)... Konuşmaya başladığımda ise kişiliğimle, konuşmalarımla, söylediklerimle, ilgi alanlarımla falan baya baya etkiliyorum kızı. Ama sonunu getiremiyorum böyle 3-4 hafta konuşuyoruz, sonra yavaş yavaş sönüyor gidiyor, artık sadece okul ortamında karşılaştığımızda selam verir, hal hatır sorar hale geliyorz. O teklif işini bir türlü yapamıyorum Artık arkadaşlar arasında alay konusu oldum, "ulen elinden ne kızlar geçti, hala yalnızsın" gibisinden... Siz ne düşünüyorsunuz ? Ne yapmalıyım ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 18 Haziran 2011; 3:43:11 >







  • Senden hoşlanıyorum- diyebiliyosan de teklif etmene gerek yok ben öyle yapıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yqz

    Senden hoşlanıyorum- diyebiliyosan de teklif etmene gerek yok ben öyle yapıyorum

    ya işte bu benim yaşıtım kızlar (15-18) için yeterli olmuyo, illa teklif gerekiyo, illa o "çıkmak" kelimesini en başa koymak gerekiyo ve bende bu işi beceremiyorum
  • Selamı aleyküm hacı çıkalım mı de? Oyle saçma şey mı olur sen hoşlandığını belli et yanlışlıkla ağzından kaçır kız senin için aynı seyleri düşünüyorsa 2 saat sonra bende senden hoşlanıyorum diye mesaj gelsin. Sonra ne halin varsa gor.
  • Dışarıda beraber vakit geçirmiyorsunuz gibi geldi bana?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snowor

    Dışarıda beraber vakit geçirmiyorsunuz gibi geldi bana?


    Aynen banada öyle geldi. Hoşlanıyorum yada çıkarmısın benimle demene gerek yok. Bi sinemaya git bi cafeye git başbaşa gez toz ondan sonra kendiliğinden gelişiyor olay zaten.
  • Kizlar seni kendilerinden birisi,kankasi gibi goruyo. Dedikodu yapip kizlarin gozune girmek yerine,cekici davranip dikkatleri uzerinde toplaman lazim.

    ( Butun sirlarini alirim dedigin anda onlarla direkt kanka moduna girdigini anladim,az agirbasli ol )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yanına git yanağına bir öpücük kondur.Kulağına çok hoşsun de.Birşeyler diyecek.Söylediği şeylere göre ilişkiye şekil verirsin.Eğer olumluysa biryerlere gidelim mi de.O zaten mesajı alır:)
  • Benim su andaki iliskimin tum adimlarini izleyen ve destekleyen snowor'dur oncelikle onun her yazdigini iyi oku ve analiz et :)

    Ben de senin gibi kizla tanistim,konustum,ama sirlarini soyletmedim,daha ilk bulusmada gosteriye goturdum,daha sonraki butun bulusmalar disarda gecti,lunapark olsun,bowling olsun,yemek olsun,sinema olsun her seyi yaptik ve mustakbel sevgilim 4.bulusmanin gecesinde bana simsiki sarildi. Ertesi gun el ele tutustuk ve hic teklif etmedim. Su an 5 hafta oluyor ve son derece mutluyuz.

    Amma ; senin yas grubundaki kizlar ergen oldugu icin teklif isterler bilirim. Benim kiz universiteyi bitirdi ben ise su an universitedeyim,yas arttikca bu teklif isleri bos ve anlamsiz geliyor.

    Not : nickini falan hatirliyorum yazdigim cogu yaziyi takip ediyordun galiba :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: knotaqram34

    Benim su andaki iliskimin tum adimlarini izleyen ve destekleyen snowor'dur oncelikle onun her yazdigini iyi oku ve analiz et :)

    Ben de senin gibi kizla tanistim,konustum,ama sirlarini soyletmedim,daha ilk bulusmada gosteriye goturdum,daha sonraki butun bulusmalar disarda gecti,lunapark olsun,bowling olsun,yemek olsun,sinema olsun her seyi yaptik ve mustakbel sevgilim 4.bulusmanin gecesinde bana simsiki sarildi. Ertesi gun el ele tutustuk ve hic teklif etmedim. Su an 5 hafta oluyor ve son derece mutluyuz.

    Amma ; senin yas grubundaki kizlar ergen oldugu icin teklif isterler bilirim. Benim kiz universiteyi bitirdi ben ise su an universitedeyim,yas arttikca bu teklif isleri bos ve anlamsiz geliyor.

    Not : nickini falan hatirliyorum yazdigim cogu yaziyi takip ediyordun galiba :)


    evet, sorunlarınızı anlattığınız bir konuda bende açılmıştım birazcık, baya benzerlik vardı aramızda... bu arada konuyu baya ihmal etmişim; evet galiba sorun pek buluşmuyo olmam




  • Kendini ağırdan sat.

    Kızlar artık öyle eskisi gibi aşkım, canım diye peşinden koşan erkekleri sevmiyor.

    Soğuk davran, onlar gelsin peşinden.

    Ayrıca telefonla falan değil git bir kafede ya da yaşın müsaitse Pub'da falan zaman geçir kız arkadaşlarınla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Robérto

    Kendini ağırdan sat.

    Kızlar artık öyle eskisi gibi aşkım, canım diye peşinden koşan erkekleri sevmiyor.

    Soğuk davran, onlar gelsin peşinden.

    Ayrıca telefonla falan değil git bir kafede ya da yaşın müsaitse Pub'da falan zaman geçir kız arkadaşlarınla.

    tamam şimdi yeni bir kıza bu taktiği uyguluyorum. hani zaten muhabbetim onlar için çekiciydi, tip olarak da okulda tanınan bir tipim, bu da ayrı bi çekicilik katıyo. ayrıyetten kendimi ağırdan satıyorum, çok konuşmuyorum; az ve öz, aynı zamanda gerektiğinde eğlenceli konuşuyorum. direk buluşma olayına girdim; kızın sınavlarının bitmesini bekliyoruz...

    not : duygusallık falan yok, yani artık kimseye duygusal yaklaşmıyorum. bu kız da; tecrübe amaçlı... zaten bu yaşta aşır duygusallık bana saçma geliyor artık, konuştuğum her kıza, veya terkedildiğim her ilişkiye; ilerisi için sermaye gözüyle bakıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 29 Haziran 2011; 12:30:48 >




  • Bakalım sonucu buraya bekliyorum
  • Ruyanda gordugun kiz mi
  • Yok yok o değil. Ya 8 Temmuz da sınavı varmış, ondan sonra buluşucaz işte, daha çok var... Şu an sevgili konusunda baya dertliyim. Eski sevgilimin adının baş harfi E, bu buluşucağım kızın A, rüyamda gördüğüm kızın ise M... E'nin geri dönmesini, A'yı bırakmamayı, M ile sevişmeyi istiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 30 Haziran 2011; 15:08:09 >
  • Bende angelina ve adrianayla grup yapmak istiyorum. Altimda porsche olsun istiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lawagolem

    Yok yok o değil. Ya 8 Temmuz da sınavı varmış, ondan sonra buluşucaz işte, daha çok var... Şu an sevgili konusunda baya dertliyim. Eski sevgilimin adının baş harfi E, bu buluşucağım kızın A, rüyamda gördüğüm kızın ise M... E'nin geri dönmesini, A'yı bırakmamayı, M ile sevişmeyi istiyorum

    A'yla M'yi birleştir o zaman
  • sanırım diğer ikisinden vazgeçip eski sevgilim E'ye yönelicem...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.