Şimdi Ara

Giriş belgesi hakkında bi bakarmısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çıktıyı yazıcıdan alıyorum ama büyüklüğü değişik oluyo.İlk seferde biraz büyük olarak çıktı alttaki uyarılar bölümünün bir kısmını ikinci kağıta bastı.İkinci sefer aldığımda ise kağıtta küçük kaldı yani kağıtın altında boşluk kaldı bu sefer diğerinin tam tersine.Çoğu kişi uyarılar bölümüne zaten gerek yok önemli olan bilgilerinin olduğu yer diyo ama benim içim rahat etmediği için bir de size danışayım dedim.Bunun büyüklüğünün küçüklüğünün bir önemi var mı?

• gireceğin okuldaki memur dangalaklık yapmasın diye işini sağlama al kankey..

print ederken ayarları kurcala biraz a4e sıkıştır ortala falan filan yaparsın kolay bişey..
  • quote:

Orijinalden alıntı: birgaripturuncu

Çıktıyı yazıcıdan alıyorum ama büyüklüğü değişik oluyo.İlk seferde biraz büyük olarak çıktı alttaki uyarılar bölümünün bir kısmını ikinci kağıta bastı.İkinci sefer aldığımda ise kağıtta küçük kaldı yani kağıtın altında boşluk kaldı bu sefer diğerinin tam tersine.Çoğu kişi uyarılar bölümüne zaten gerek yok önemli olan bilgilerinin olduğu yer diyo ama benim içim rahat etmediği için bir de size danışayım dedim.Bunun büyüklüğünün küçüklüğünün bir önemi var mı?

Bende de öyle cıkıyor ya.Nasıl ayarlayacahız bunu acaba.Kagıdın birazı boş
  • PRİNTLEYİP PAİNTTEN RESİM OLARAK ÇIKARTMAYI DENEYEBİLİRSİNİZ.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.