Şimdi Ara

Girilen Domaine Göre Logo Göstermek Mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,
    Sizlere Danışmak İstediğim Bir Konu Var. Biraz Karışık Olabilir Kısaca Sorunum Şu;

    Benim Bir Wordpress Site Projem Var. Bu Proje İçin Yerli Bir Firmadan Lisanslı Tema Satın Alacağım. Bildiğiniz Gibi Lisanslar Tek Domain Üzerinde Kullanılıyor. Benim Sorunum Şu 2 Adet Domainim Var 1 Tanesi Temanın Kurulacağı Hostingde Barındırılan Alan Adı Diğeri İse Aynı Kategoride Değerlendirmek İstediğim Jenerik Bir Alan Adı. Benim Üreteceğim İçerik Aynı Konuları Kapsayacağı İçin 2.Site İçin Tema Lisansı ve Hosting Almak İstemiyorum. Sorularım Şunlar;

    1.) Alias Yönlendirme İle 1.Siteye Yönlendirme Yapsam Google Bunu Nasıl İndexler? Verim Alabilir miyim? Olumsuz Yönleri Var mıdır?

    2.) Bu Temalardaki Lisans Olayları Alt Domainlerde de Geçerli Oluyor mu? Yani siteadresi.com şeklinde lisanslanan tema altdomain.siteadresi.com şeklinde 2.bir kuruluma izin veriyor mu?

    3.) Tek bir site üzerinde kurulum yapsam ve 2.domaini alias ile yönlendirsem kurulu olan sitedeki logoyu girilen domain adresine göre değiştirmek mümkün mü? böyle bir kod var mı?

    Konuyu Açacak Olursamİ Bir Sitedeki Logoyu Gelinen URL'ye Göre Değiştirmek Mümkün mü? barındırılan sitenin logosu site1.com şeklinde gelindiğinde SİTE1 LOGO olarak görünürken aynı siteye yönlendirilmiş başka bir domainden gelindiğinde SİTE2 LOGO şeklinde değişir mi?

    Ya da benim bilmediğim başka bir çözüm var mı tek bir site de 2 adet domain kullanmak istiyorum açıkçası.







  • İlk olarak yönlendirmenin arama motorları tarafından olumlu veya olumsuz bir etkisinin kalmadığını söyleyim.



    ikinci olarak yönlendirme yapıldığı için yönlendirilen sitenin içeriğinin görüntüleneceğinden dolayı aynı içerikte farklı bir ekrana yazdırma yani görüntülenme yapılamaz.



    Üçüncü olarak lisanslamalar genelde lisans kodu ile yapıldığı için aynı kod ile birden farklı sitede lisans söz konusu olamaz(warez yani kırık lisans hariç)



    Dördüncü olarak temayı satın aldığınız firma yine lisans kodu ile kontrol sağlatıyorsa alt etki alan adına aynı tema kurulmaz. Eğerki lisans alan adı ile kontrol sağlıyorsa, alt etki alan adı destekler ise o zaman kurulum sağlanabilir. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.