Şimdi Ara

giresunspor-bucaspor maçı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Buca alacak, zaten kaliteli bir ekip, birde TSL motivasyonuyla oynuyorlar son haftalarda, Karabük maçı biraz talihsizdi ama olsun, bu maçı Buca nın alacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MilanRapajic -- 28 Mart 2010; 16:41:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdush

Buca alacak, zaten kaliteli bir ekip, birde TSL motivasyonuyla oynuyorlar son haftalarda, Karabük maçı biraz talihsizdi ama olsun, bu maçı Buca nın alacağını düşünüyorum.

buca kaliteli bir takım gerçekten ama artık bende bucaya karşı bir çekimserlik oluştu. pek fazla bank asya oynamam ama bucaya ne zaman oynadıysam yattı.

bucanın kalitesinin yanında giresunda iyi ekip. play off a kalmak için artık kaybetmemeli. düşünmemde bi etkende bu.
  • Beraberlik düşünüyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: LucasNeiLL

Beraberlik düşünüyorum ben

Bence de beraberlik maçı..
  • giresuna verilir . ama bu maça kadar bence git boluya oyna rahat ;
    )
  • Bolu, Giresun, Samsun banko bence bugün oranlar çok güzel.
    Alternatif olarak T.telekomspor verilebilir 2.00 oranı var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray - Antalyaspor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bucaya verdim..karadeniz takımlarına karşı buca iyi oynuyor..samsunsporu deplasmanda 3-0 yendi..orduyu kendi evinde 2-0 dan maçı çevirdi 3-2 yendi..ilk dönemde giresunu yenmişti..bucayı daha şanslı görüyorum
  • Giresun yener gibi geliyo bana valla karabük maçında bucayı izledim çok kötü 2 pas yapıp kaleye gidemediler neredeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdush

Buca alacak, zaten kaliteli bir ekip, birde TSL motivasyonuyla oynuyorlar son haftalarda, Karabük maçı biraz talihsizdi ama olsun, bu maçı Buca nın alacağını düşünüyorum.

Ne diyorsak o, Buca 0-2 aldı, mesnetsiz sallamanın, Banko diyip insanları yanıltmanın manası yok.
  • bucayı tutturduk lanet rubinin berabere kalacağı tuttu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erén

Bolu, Giresun, Samsun banko bence bugün oranlar çok güzel.
    Alternatif olarak T.telekomspor verilebilir 2.00 oranı var.

Hepsimi patlar be kardeşim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.