Şimdi Ara

Giresun da yaşam?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba kolay gelsin,

    Giresun için yaşam koşulları yada şehir dışında yaşamak hakkında bilgi almak istiyorum tecrübesi olan kişilerden.

    Orada herhangi bir bağlantım ve tanıdığım yok kız arkadaşım orada üniversite devam edecek benimde AÖF devam ediyorum bu sene bitirmem ve KPSS kazanmam gerek. Yaşadığım şehirde çevrem ve arkadaşlarım yüzünden çalışamıyorum. Kendini sık burada kazan diyeceksiniz ama olmuyor benim çevremden uzaklaşmam gerekiyor. Orada 5 aylık felan önden kira verebilecek birikimim mevcut kendimi hazırlayacağım olursa 500-600 tl part time bir işde edinebilirim.

    Kısaca konu aslında bu deneyimi olanlardan fikirlerini bekliyorum.



  • Bir kız için yaşadıgın şehiri degistirmek mantıksız. Kızdan ayrılirsan ne olacak?

    Karadenizin her ili güzeldir.

    Şehir merkezleri ortalama 300 nin nüfuslı oluyor ve orada yaşıyorsun. Istanbul da bir ilçe gibi düşün. Çoğu sey kısıtlı. Yaşamak için güzel ama bir kız için gidilmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Giresunda yasiyorum. Burda hayat pahali degil kesinlikle. Part time kafelerde calisabilirsin.Gecen ay 2 arkadasim burdaki luks cafelerde ise girmisti. Gunluk 30 liraya part time calisiyolardi. Haftada 1 gun izin vs. Kiz icin deger mi bilmiyorum ama istersen yapabilirsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ev kiraları falan nasıl hocam seneye belki atanırım oraya ?
  • ev kiralarıyla ilgili emlak sitelerinden ve google maps ile konumlarına bakabilirsin. Giresunun merkezi gazi caddesidir. Her yere tek dolmuş ile ulaşabilirsin öyle 2 dolmuşluk gidilebilecek bir alan değil zaten. Çalışma koşullarını bilmiyorum, iş bulursun diye düşünüyorum garsonluk tarzı gerçi üniversite oldukça bölüm açıldı senin gibi iş arayan ve çalışmak isteyen başka kişilerde olabilir o noktada kesin konuşmamak lazım.

    Dershaneleri ve kursları gayet başarılıdır ve köklüdür ayrıca ders çalışmayı kafaya koyduysan gayet oturup çalışabilirsin çünkü sosyalleşecek çok bir alan yok. Genel olarak sıkıcı gelebilir ama bir yeri güzel yapan insanlardır bence.
  • Giresunluyum köyde yaşarsan internet çekmez :D Ve yapacak çok şeyde yoktur ama doğa ile iç içe olmak için bile değer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordaki yabanilerle yaşanmaz usta.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah yorumlar için zaten benimde düşündüğüm sosyal olmamak, zaten kızla alakalı bir konu değil aramızda ki ilişkiden bahsederek sıkmak istemiyorum fakat olayın boyutu farklı bi kız konusu değil. Başka şehir dede arkadaslarım var ama gittiğim zaman gene ayrı hesaba çıkacak. Fikirlerinizi almak istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.