Şimdi Ara

* GİRDİĞİMİZ SİTELERDE GÖRÜNEN İP ADRESİ **

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR GİRDİĞİMİZ SİTELERDE GÖRÜNEN İP ADRESLERİ TELEKOMUN BİZE ATADIGI DEVAMLI DEĞİŞEN İP ADRESİMİ ?

• quote:

Orjinalden alıntı: PHaLaNX[TUR]

Evet sitelerde görünen IP ttnet'in atadığı IP'dir. Eğer statik IP kullanılıyorsa bu adres değişmez. Özel olarak belirtilmediği sürece ttnet yeni kullanıcılara dinamik IP veriyor.

dinamik ip dediğin değişen ip oluyor değil mi?
    ...HAGİ = "Bu seyirci ölüyü diriltir"...TF1 fransiz tv - " Paris Ali Sami Yen cehenneminden nasil cikacak...corriara della sport: " Milan, dikkat et orasi hala cehennem'...Edgar Davids : (juve macından sonra) :"Bizde böyle taraftar olsa hiçbir Takım karşımızda duramaz"...leeds li futbolcular : "Hello hell,We're Leeds United"...Almanlar: Hexenkessel" <-> "Cadikazani" , Höhle des Löwen" <-> "Aslan'in Mağarasi"...Berliner Morgenpost : "Futbolun sadece futbol olmadigini Ali Sami Yen Stadinda anladim"...Collina :"bu cehennemi çok seviyorum"
    ...basın toplantısında bir ingiliz gazeteci: "BİR İNGİLİZİN İSTEYEBİLECEĞİ EN SON ŞEY ALİ SAMİ YEN'DE MAÇ YAPMAKTIR"...Gregory Coupet : "gerland tribünlerinde Galatasaray tribünlerini görmek istiyorum"
    ..."Hayatımda hiçbir zaman bir maçın bittiğine bu kadar çok sevinmemiştim"...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***imp***

evet.
    Dinamik: Degisken
    Statik: Sabit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert -- 11 Temmuz 2007; 17:07:00 >

We fought him hard we fought him well
    Out on the plains we gave him hell
    But many came too much for Cree
    Oh will we ever be set free?
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

www.myip.com 'dan ip'nize bakabilirsiniz

ttnetin kota sayfasındada bakabilirsiniz ip adresinize

Orjinalden alıntı: serji

quote:

evet.
    Dinamik: Degisken
    Statik: Sabit

teşekkür ederim seji hocam..

bu arada ben Arda
    ...HAGİ = "Bu seyirci ölüyü diriltir"...TF1 fransiz tv - " Paris Ali Sami Yen cehenneminden nasil cikacak...corriara della sport: " Milan, dikkat et orasi hala cehennem'...Edgar Davids : (juve macından sonra) :"Bizde böyle taraftar olsa hiçbir Takım karşımızda duramaz"...leeds li futbolcular : "Hello hell,We're Leeds United"...Almanlar: Hexenkessel" <-> "Cadikazani" , Höhle des Löwen" <-> "Aslan'in Mağarasi"...Berliner Morgenpost : "Futbolun sadece futbol olmadigini Ali Sami Yen Stadinda anladim"...Collina :"bu cehennemi çok seviyorum"
    ...basın toplantısında bir ingiliz gazeteci: "BİR İNGİLİZİN İSTEYEBİLECEĞİ EN SON ŞEY ALİ SAMİ YEN'DE MAÇ YAPMAKTIR"...Gregory Coupet : "gerland tribünlerinde Galatasaray tribünlerini görmek istiyorum"
    ..."Hayatımda hiçbir zaman bir maçın bittiğine bu kadar çok sevinmemiştim"...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu DNS adresleri güvenli mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

teşekkür ederim serji hocam..
    bu arada ben Arda

rica ederm dostm kolay gelsn
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.