Şimdi Ara

<< GIRAKONDA 2100KC'Yİ PARAYA ÇEVİRME >>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu benim ilk topicim, oyunda da yeni sayılırım, yardımcı olursanız çok sevinirim..

Girakondaki charımda 2100 KC war, pustan ne çekersem en çok parayı elde ederim..

Şimdiden teşekkürler

• köpek için oto kutu toplama olabilirmi maneste 130 dan piyasaya sürmüşlerdi valkrylerden daha pahalıydı ama diğer tavsiyeleride dinle
  • pet için kutu toplama olayı bana saçma gleiyo çünkü silver ve goldlar alabiliyo biliyosun peti.. dolayısıyla adam 300kc werip alır o zavazingoyu..
    gryphon armor da 2 ay süreli olduğu için kimse almıyo diye biliyorum.. scroller de 2m 3m için uğraşılmaz geliyo yardım plz
  • şu yaşlı ve hasta adama yardım edecek yok mu?
  • Hocam bence 2100 kc ile grayhpon al sata biliosan sat çok manyak para eder. Deme di deme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PWN_Sta_®

Hocam bence 2100 kc ile grayhpon al sata biliosan sat çok manyak para eder. Deme di deme.

En mantıklısı grpyhon armor gibi görünüyo..

Yine de önerileri olan varsa yazabilir..
  • gryphon set ve oto kutu toplama al gerisi ilede 1500 buff kağıdı al ama unutma 55 lvl olman lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REDMİ NOTE 10 PRO TR CİHAZI
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: romeoTR

gryphon set ve oto kutu toplama al gerisi ilede 1500 buff kağıdı al ama unutma 55 lvl olman lazım

59 lwl adam var p sorun deil de bu arada buffer ım..

aslında dex sc veya atack sc bana mantıklı geliyo çünkü sundriestaki scler kaldırıldı atack sc olan çok olabilir..
  • dex sc ve atack scye diesde hiçbişey vermiyolar sw scde ölmek üzere 15-20me düşdü bence en mantıklı buff yinede sen bilirsin
  • bence en mantıklısı walkrie set. çünkü mantıklı olan paralı kişiler 2 ay yerine 6 ayı tercih edecekler...ve herkes yeni olduğu için gryphon satıyo ve walkrie pazarda azaldı buda fiyatının gryphodan daha fazlaya koyma nedenlerinden biri olur
  • valkryler duruyosa pover up storede valkry alabilirsinama durmuyorsa atak sc sw sc her warrıor ıhtıyac duyar tabi priest ve magelerde cabası fakat fiyatı nekadar o serverda onu bılemıycem rebirt iteme + basmak için tirina gibi bişi var oda olabilir
  • acc allll. girakonda ac yok 4m dan satarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: romeoTR

gryphon set ve oto kutu toplama al gerisi ilede 1500 buff kağıdı al ama unutma 55 lvl olman lazım

gold vea silver presi olan biri 300 cash alıp alır o sc yi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.