Arkadaşlar bu benim ilk topicim, oyunda da yeni sayılırım, yardımcı olursanız çok sevinirim..
Girakondaki charımda 2100 KC war, pustan ne çekersem en çok parayı elde ederim..
Şimdiden teşekkürler
köpek için oto kutu toplama olabilirmi maneste 130 dan piyasaya sürmüşlerdi valkrylerden daha pahalıydı ama diğer tavsiyeleride dinle
pet için kutu toplama olayı bana saçma gleiyo çünkü silver ve goldlar alabiliyo biliyosun peti.. dolayısıyla adam 300kc werip alır o zavazingoyu.. gryphon armor da 2 ay süreli olduğu için kimse almıyo diye biliyorum.. scroller de 2m 3m için uğraşılmaz geliyo yardım plz
şu yaşlı ve hasta adama yardım edecek yok mu?
Hocam bence 2100 kc ile grayhpon al sata biliosan sat çok manyak para eder. Deme di deme.
quote:
Orjinalden alıntı: PWN_Sta_®
Hocam bence 2100 kc ile grayhpon al sata biliosan sat çok manyak para eder. Deme di deme.
En mantıklısı grpyhon armor gibi görünüyo..
Yine de önerileri olan varsa yazabilir..
gryphon set ve oto kutu toplama al gerisi ilede 1500 buff kağıdı al ama unutma 55 lvl olman lazım
gryphon set ve oto kutu toplama al gerisi ilede 1500 buff kağıdı al ama unutma 55 lvl olman lazım
59 lwl adam var p sorun deil de bu arada buffer ım..
aslında dex sc veya atack sc bana mantıklı geliyo çünkü sundriestaki scler kaldırıldı atack sc olan çok olabilir..
dex sc ve atack scye diesde hiçbişey vermiyolar sw scde ölmek üzere 15-20me düşdü bence en mantıklı buff yinede sen bilirsin
bence en mantıklısı walkrie set. çünkü mantıklı olan paralı kişiler 2 ay yerine 6 ayı tercih edecekler...ve herkes yeni olduğu için gryphon satıyo ve walkrie pazarda azaldı buda fiyatının gryphodan daha fazlaya koyma nedenlerinden biri olur
valkryler duruyosa pover up storede valkry alabilirsinama durmuyorsa atak sc sw sc her warrıor ıhtıyac duyar tabi priest ve magelerde cabası fakat fiyatı nekadar o serverda onu bılemıycem rebirt iteme + basmak için tirina gibi bişi var oda olabilir
acc allll. girakonda ac yok 4m dan satarsın
quote:
Orjinalden alıntı: romeoTR
gold vea silver presi olan biri 300 cash alıp alır o sc yi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme