Şimdi Ara

girakon da nasıl bir bp yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunu 3-4 aydan beri oynamıyorum piyasa hk. bilgim yok ama gb alıcam şuan 50m param var. int str dağılımı nasıl olmalı ? hiç birini hatırlamıyorum. neler almalıyım ? oyun içi fiyatlarınıda yazarmısınız rica etsem ?

• Bi Kere Kesinlikle DD'n olmalı En köti ihtimal bi bb+0 almalısın dün 650 m den sattım server edana yani bence priest oynama
  • ardream yapacaksan hiç gelme derim şahsen ben bi bp ile karşılaştığımda adam malice atmak için elini kaldırırken spike +thrust çakıyorum ya ölüyor yada heal yapmaya çalışırken ölüyor yani AYAKLI NP OLURSUN
  • cz ye kas
  • quote:

Orjinalden alıntı: _:KajmeraN:_

ardream yapacaksan hiç gelme derim şahsen ben bi bp ile karşılaştığımda adam malice atmak için elini kaldırırken spike +thrust çakıyorum ya ölüyor yada heal yapmaya çalışırken ölüyor yani AYAKLI NP OLURSUN

Sizin PriestLer Oynamayı Bilmiyor Kolunda Kalkan yokken Malice Atmaya Calısıyosa zaten o adam nie bp olmuş
  • Bp yapmamalısın.
    biraz daha para biriktirip en aşağı 72 lvl char al sonra hp-int-str olmak üzere düzeyli dağıtım (giymek istediğin kıyafete göre sana bağlı burası) yap.

tankım die dolaş ortalıkta...

Bide adam gibi pk clan bulup healer oldunmu tadından yenmez o char.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.