oyunu 3-4 aydan beri oynamıyorum piyasa hk. bilgim yok ama gb alıcam şuan 50m param var. int str dağılımı nasıl olmalı ? hiç birini hatırlamıyorum. neler almalıyım ? oyun içi fiyatlarınıda yazarmısınız rica etsem ?
Bi Kere Kesinlikle DD'n olmalı En köti ihtimal bi bb+0 almalısın dün 650 m den sattım server edana yani bence priest oynama
ardream yapacaksan hiç gelme derim şahsen ben bi bp ile karşılaştığımda adam malice atmak için elini kaldırırken spike +thrust çakıyorum ya ölüyor yada heal yapmaya çalışırken ölüyor yani AYAKLI NP OLURSUN
cz ye kas
quote:
Orjinalden alıntı: _:KajmeraN:_
ardream yapacaksan hiç gelme derim şahsen ben bi bp ile karşılaştığımda adam malice atmak için elini kaldırırken spike +thrust çakıyorum ya ölüyor yada heal yapmaya çalışırken ölüyor yani AYAKLI NP OLURSUN
Sizin PriestLer Oynamayı Bilmiyor Kolunda Kalkan yokken Malice Atmaya Calısıyosa zaten o adam nie bp olmuş
Bp yapmamalısın. biraz daha para biriktirip en aşağı 72 lvl char al sonra hp-int-str olmak üzere düzeyli dağıtım (giymek istediğin kıyafete göre sana bağlı burası) yap.
tankım die dolaş ortalıkta...
Bide adam gibi pk clan bulup healer oldunmu tadından yenmez o char.