Şimdi Ara

Gioone Elife 7 ve Gm Discovery Elite Aynımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler herkese yakşamlar bi sorum olacaktı. Gioone elife 7 le GM Discovery Elite aynımı yani gioonenin stock romunu kurabılırmıyım ? uyumsuzluk olurmu donanım farkları varmı yoksa GM şirketi arkasına bi damga basıp sistemi görselleştiripmi yolluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark46 -- 12 Aralık 2014; 22:13:45 >

• Hicbir fark yok. Gioneenin stock romu bu cihaza kuruluyor. Kurmanizida tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Want to kullanıcısına yanıt
    siz önceden kurdunuzmu peki yani telefon elimde kalmasın :)
  • Birebir aynı telefon

• Ayni telefon hocam General mobile Gionee elife e3 ile ayni elite de elife e7 ile ayni.Kopyala yapistir yapmslar

• ozaman gioonenin stock romunu kurayım cok saolun hocam hepinize
  • dark46 kullanıcısına yanıt
    Emin değilim, ancak Elife E7'nin stock romunda Türkçe dil desteği olmayabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ingilizce sıkkıntısı yok hocam fakat gioneeden guncelleme alabilicekmiyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark46

ingilizce sıkkıntısı yok hocam fakat gioneeden guncelleme alabilicekmiyim :)

gm romundan daha once alirsiniz guncellemeleri ayrica elife e7 romu çince diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gm romunda daha çabuk güncelleme alırsınız. gionee romunda çince ve ingilizce diller var diye biliyorum. ama iki telefon da birbirinin tıpatıp aynısı sadece gionee üretiyor, gm marka basıyor.
  • delete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark46 -- 14 Temmuz 2017; 13:27:0 >
  • Ayni telefon sadece isimleri farkli. General mobile gioneeden alip ismini degistirip bizlere satiyor

• biyerde gordum hocam elitede snapdragon 800 varmıs gioneede snapdragon 800ac varmıs dıye duydum ama
  • quote:

biyerde gordum hocam elitede snapdragon 800 varmıs gioneede snapdragon 800ac varmıs dıye duydum ama

Bende discovery 2 var. Alcatel in romunu kullanıyorum. Eliteyede e7 romunu kuran arkadaş vardı forumda. Tam olarak nasıl kurulacağını bilmiyorum

• Cok saol dostum ilgin icin tesekkur ederim :) denicem.bakalim olursa :)

• quote:

biyerde gordum hocam elitede snapdragon 800 varmıs gioneede snapdragon 800ac varmıs dıye duydum ama

o dediğiniz 2 farklı versiyon olarak çıkardılar biri s800 diğeri s800ac LTE desteği olan. General mobile da diğer versiyonu tanıttı ama ortalıkta yok :)
    aslında toplamda 3 versiyonu var
    16gb rom 2gb ram s800
    32gb rom 3gb ram s800
    32gb rom 3gb ram s800ac
  • delete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark46 -- 14 Temmuz 2017; 13:27:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.