Şimdi Ara

Gillette Mach 3 ile Blue 3 arasındaki fark nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
18.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gillette Mach3 ve Blue3 Arasındaki Farklar

Gillette Mach3 ve Blue3, Gillette tarafından üretilen iki popüler tıraş bıçağıdır. Her ikisi de size yakın ve konforlu bir tıraş deneyimi sunmayı amaçlasa da aralarında bazı önemli farklılıklar vardır.

Bıçak Sayısı: Mach3, üç bıçağa sahipken Blue3 sadece iki bıçağa sahiptir. Bu, Mach3'ün daha yakın bir tıraş sağladığı anlamına gelir, ancak bazı kullanıcılar Blue3'ün daha az tahrişe neden olduğunu bulabilir.

Kayganlaştırıcı Bant: Mach3, bıçakların önünde ve arkasında kayganlaştırıcı bantlar içerir. Bu bantlar, bıçakların cildiniz üzerinde daha kolay kaymasını ve tıraş sırasında tahrişi azaltmaya yardımcı olur. Blue3'te ise sadece bıçakların arkasında kayganlaştırıcı bant bulunur.

Sap: Mach3'ün ergonomik bir sapı vardır ve bu da tutmayı ve kullanmayı kolaylaştırır. Blue3'ün sapı ise daha temeldir.

Fiyat: Mach3 genellikle Blue3'ten daha pahalıdır. Ancak daha fazla bıçağa ve kayganlaştırıcı banda sahip olduğu için daha uzun süre dayanabilir.

Hangi Bıçak Sizin İçin Uygun?

Mach3 ve Blue3 arasındaki en iyi seçim, kişisel ihtiyaçlarınıza bağlıdır. Daha yakın bir tıraş istiyorsanız ve tahrişe meyilli değilseniz, Mach3 iyi bir seçimdir. Cildiniz hassassa veya bütçeniz kısıtlıysa, Blue3 daha uygun bir seçenek olabilir.

Diğer seçenekleri de göz önünde bulundurmak isteyebilirsiniz:

• Gillette Sensor3: Blue3'e benzer iki bıçaklı bir tıraş bıçağıdır.
    • Gillette Mach3 Turbo: Mach3'e benzer üç bıçaklı bir tıraş bıçağıdır, ancak daha gelişmiş bir kayganlaştırıcı banda sahiptir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • mach 3 tek gecerim
  • mach 3 daha iyi galiba.Ama ben blue 3 kullanıyorum nedense

• izledikden sonra
  • bim malı en güzeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxllsc

Sizce hangisi f/p ürünü?

Bildiğim kadarıyla mach3'ün uçları değişiyordu,blue 3 ise benzer tipte olmasına rağmen kullan-at özelliğinde idi.Sonradan blue3'ün de uçları değiştirilebilen versiyonu çıktı.Özetle hangisi size ve bütçenize uyarsa alın gitsin derim ben.
  • Blue 2-3 daha sonra mach 3 sensitive denedim en iyisi mach 3 parasini hakediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gillette Mach 3 ve Mach 3 Turbo
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.