Şimdi Ara

Gillette Anti-Perspirant Gel (koltukaltı jeli) 1,99 TL ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.009
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar az önce gördüm ve stok yaptım, Altunbilekler markette (Keçiören) Gillette Anti-Perspirant Gel 1,99 TL !! Ayrıca Gillette Anti-Perspirant Spray de 1.99 TL. Bence fiyatlar çok uygun

• Arada bir fiyatları çok düşüyor... Ama fiyatların çok düştüğü mağazalar da çok bilindik yerler olmuyor. İnsan kötü şeyler düşünmek istemiyor fakat işte ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

Arada bir fiyatları çok düşüyor... Ama fiyatların çok düştüğü mağazalar da çok bilindik yerler olmuyor. İnsan kötü şeyler düşünmek istemiyor fakat işte ...

Aynı ürünü 1 ay önce Migros'tan 6,90'a almıştım, 1,99'u görünce ben de bir an duraksadım ama ürünü inceledim bence sıkıntı yok.Altunbilekler Ankara yerelinde sayılı zincir marketlerden biri ancak diğer şubelerde söz konusu fiyat geçerli midir bilemiyorum.
  • ya bu hangisi. alttan çevirmeli olan mı yoksa roll on gibi olan mı
  • Verilen fiatı biraz önce Ankara A.evler A.bilekler markette kontrol etme fırsatım oldu..Rafta aynı ürün eski fiat 6.75 ve yeni fiat olan 1.99 yanyana.
    Spray deodrant ve alttan çevirmeli roll-on benzeri ürün mevcut ve ikisi de aynı fiat. Kasaya geldiğimde öderken kasiyer de şaşırdı fiata ve bir yanlışlık olmasın demekten kendini alamadı. Tavsiye edilir,ihtiyacı olan kaçırmasın.
  • Bunu öğrendiğim iyi oldu, yrn bi kolaçan etmek şart oldu
  • Ohh Fiyatı Kes
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla çok iyi fiyat...Kalacağını bilsem İstanbul'dan trene binip gelirim...
  • Haber veren arkadaşa teşekkür ederim.
    Ürün 150 ml, 1.99 TL.

• bu da 1,99 muydu arkadaşlar alltan çevirmeli jel gibi olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 29 Eylül 2010; 15:09:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

bu da 1,99 muydu arkadaşlar alltan çevirmeli jel gibi olan

Evet arkadaşım alttan çevirmeli jel 1.99
  • quote:

Orijinalden alıntı: snnkrs

Haber veren arkadaşa teşekkür ederim.
    Ürün 150 ml, 1.99 TL.

Rica ederim..
  • Jel kalmamıştı onun yerine spreyini aldım.
    Büyük ihtimalle fiyatlarında bir yanlışlık var gibime geldi. Çünkü fiyatı değiştirilmemiş. Açıkçası kasa da okutunca 2 TL diyince direk aldım.
    Uyarmadım bile.
  • bahçeli altunbileklere baktım. sadece sprey vardı. jel olsa hepsini alırdım
  • jel, sabun ve de sprey den 5er tane aldım, haber veren arkadaşa teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

jel, sabun ve de sprey den 5er tane aldım, haber veren arkadaşa teşekkürler

hangi altunbileklerde buldunuz acaba. bahçelide sadece sprey vardı
  • çok iyimiş fiyat başka şubelerinde var mıki?
  • İlker şubesinde 10 tane kadar jel vardı. Yarım saat önce gördüm.
  • arkadaslar uzun yıllardır bende jel ürününü kullanıyorum gillettein ve cok memnunum.ancak şöyle bi sorunum var, zamanla tshirt lerimin koltuk altları beyazlaşıyor ve güzel görünmüyo. aynı sorunu yaşayıp cözüm bulan varsa paylaşabilirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwpzx

arkadaslar uzun yıllardır bende jel ürününü kullanıyorum gillettein ve cok memnunum.ancak şöyle bi sorunum var, zamanla tshirt lerimin koltuk altları beyazlaşıyor ve güzel görünmüyo. aynı sorunu yaşayıp cözüm bulan varsa paylaşabilirse sevinirim.

Ben de uzun zamandır bu ürünü kullanıyorum, jeli kullandıktan sonra hemen giyinmediğimden midir bilemem bahsettiğiniz sorunu hiç yaşamadım. Bence jeli kullandıktan sonra, derinin jeli absorbe etmesi için bir süre bekledikten sonra giyinilmeli.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.