Şimdi Ara

Gilette Series Jel 200ml 3,50 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
1.291
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• adil07 kullanıcısına yanıt
    aynısı...made in england
  • geçen gün baktım.8-10 tl falandı.küçüklerini 3tl ye falan almak daha mantıklı.
    aslında artık bu markayı pek tercih etmeyeceğim.jel tüplerde tıkanma ve jel püskürtmeme sorunu var son 2-3 senedir.daha geçen 2.kez p&g ye bildirip gönderdim.kalite düşürdüler bir şeyde muhtemel ve 3-6 ay gibi sürede tüketenler ,içinde enaz 1/3 jel var iken 3-5 kullanımdan sonra ağzı tıkanıp basmaz oluyor.sonra at çöpe.
    kendi gerek tr gerek usa sitesinde jel yorumlarına baktım benimle aynı sorunu yaşayan insanlar dolu ve aynı düşüncelerimi dile getirmişler.enaz 10 yıldır kullanıp son birkaç senede bu sorun ortaya çıkmış.
    açıkçası 1-2 ayda tüketmiyorsanız gilette jel almamanızı öneririm.tecrübeyle sabit.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sabah gittim Şok'a, bu fiyata bu ürün yoktu Pahalı fiyata Gillette Gel ürünü vardı.
  • Dün de ben gitmiştim personel bu fiyata satmak diyince sasirdim acaba hangi şok'larda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gilette bir halta yaramaz hele bir nivea kullanın farkı hissedeceksiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • n11 den beleşe 3-4 yıllık köpüğü sallamatikle stoklayınca hiçbirşey sıcak gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

geçen gün baktım.8-10 tl falandı.küçüklerini 3tl ye falan almak daha mantıklı.
    aslında artık bu markayı pek tercih etmeyeceğim.jel tüplerde tıkanma ve jel püskürtmeme sorunu var son 2-3 senedir.daha geçen 2.kez p&g ye bildirip gönderdim.kalite düşürdüler bir şeyde muhtemel ve 3-6 ay gibi sürede tüketenler ,içinde enaz 1/3 jel var iken 3-5 kullanımdan sonra ağzı tıkanıp basmaz oluyor.sonra at çöpe.
    kendi gerek tr gerek usa sitesinde jel yorumlarına baktım benimle aynı sorunu yaşayan insanlar dolu ve aynı düşüncelerimi dile getirmişler.enaz 10 yıldır kullanıp son birkaç senede bu sorun ortaya çıkmış.
    açıkçası 1-2 ayda tüketmiyorsanız gilette jel almamanızı öneririm.tecrübeyle sabit.

Eski klasik serilerde vardi sanirim boyle bir sikinti. Kutunun yarisindan cogu doluyken icerisindeki basincli gaz bitiyordu ve o yuzden icindekini kullanamadan cope atmak zorunda kaliyordunuz.2 defa basima geldi.Muhtemelen durdukca gaz kaciriyor ve basincini kaybediyordu.Ancak Gillette jel in her turlusunu kullanmis biri olarak su anda gayet memnunum, muhtemelen seri problemiydi, tekrar benzer bir sikinti yasamadim

• Ben baktım 8,90 yazıuyor markette ya yanlış grdün yada senin olduğun markette var böle birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

geçen gün baktım.8-10 tl falandı.küçüklerini 3tl ye falan almak daha mantıklı.

Eski klasik serilerde vardi sanirim boyle bir sikinti. Kutunun yarisindan cogu doluyken icerisindeki basincli gaz bitiyordu ve o yuzden icindekini kullanamadan cope atmak zorunda kaliyordunuz.2 defa basima geldi.Muhtemelen durdukca gaz kaciriyor ve basincini kaybediyordu.Ancak Gillette jel in her turlusunu kullanmis biri olarak su anda gayet memnunum, muhtemelen seri problemiydi, tekrar benzer bir sikinti yasamadim

yok valla.önce eski mavi seride oldu.sonrada turuncu fusion serisinde yaşadım.kalite sorunu var.açıkçası bile bile alasım gelmiyor.küçük tüplerden almak lazım.

bu arada şokta 3.5 tl ye başka alan oldumu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de baktım şok a demin, 8,90 TL fıyatı vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nahro1

n11 den beleşe 3-4 yıllık köpüğü sallamatikle stoklayınca hiçbirşey sıcak gelmiyor

n11 uygulamasını mı kuracağız telefona?
  • quote:

Orijinalden alıntı: motherannorthe

quote:

n11 den beleşe 3-4 yıllık köpüğü sallamatikle stoklayınca hiçbirşey sıcak gelmiyor

Evet günlük sallama sonucu 1 lira kazanıyorduk eskiden simdi ise 33 kuruş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: motherannorthe

quote:

Evet günlük sallama sonucu 1 lira kazanıyorduk eskiden simdi ise 33 kuruş

Ooo kuralım bundan haberimiz yok :)
  • 2 tane sok magazasina gittim 2 sindede fiyat 8.90 bir yanlislik olmasin bu iste

• Bende dün baktım öyle bir şey göremedim. Sallarken destekli sallayın bari.
  • Nivea köpük kullanıyorum...On numara...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.