GIGASPEED ANA KONU [Gigaspeed] (28. sayfa)
-
-
Özellikle e-imza isteniyor orada, ilerleyemedim.
_____________________________ -
Banka uygulamaları üzerinden girerek dene istersen. Bazı yetki mevzularını aşabiliyosun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
kontrol ettim, maalesef.
-
Hocam aslında taşımak istiyordum, hizmet olarak da memnundum. Ancak taşımaya 1800 lira gibi bir fiyat verdiler. İptal edip başka firmadan sıfırdan hizmet bağlatmak yarı yarıya ucuza geliyordu, onu tercih ettim. 1000 lira gibi bir fiyata bile taşısa uğraşmamak için öderdim. Ancak ilginç bir fiyat politikaları var. Umarım burada da yüksek fiyattan vazgeçerler.
Sitede "Nakil ücreti VDSL aboneliklerde 1.500TL, Fiber aboneliklerde ise 999TL'dir. 3 taksit olarak ödeyebilirsiniz." yazıyor. 1800 lira nereden çıkmış ki?
_____________________________ Feeling is Everything -
Telefonla kayıt oluşturmuştum, VDSL için bu şekilde bildirdiler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Arkadaşlar gigaspeed de robloxa vpn siz girilebiliyormu acaba kullananlar deneyebilirmi ,gıbırnet ve netspeed de vpn siz girilebiliyorken, türknette girilemiyordu mesela
Hayır.
teşekkürler hocam
Abonelik iptali sonrası gigaspeed fatura iadesini ne zaman yapıyor ? Aboneliği 3 günde ancak iptal ettiler ama hiç faturadan bahsetmediler :)
_____________________________ Bir kurumun yaşaması, gelişmesi, başarılı olması, o kurumun başına geçenlerin iyi huylu, dürüst, imanlı kişiler olmasına bağlıdır. - M.K.ATATÜRK -
2 hafta.
TT 1070TL yine bile iyiyiz.
Merhaba,
Sevgili abonelerimiz ve bizi tercih etmek isteyen kullanıcılara bildirim yapmak isteriz. Artan piyasa koşulları ve Temmuz 2025'ten beri zam yapmamış olmamız sebebiyle, sizlere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla fiyatlarımızı güncelliyoruz. Biliyorsunuz ki size en uygun fiyatlı ve kaliteli interneti vermek çabası içerisindeyiz. Özellikle artan port maliyetleri sebebiyle bu fiyat değişiklikleri yapılması zorunludur.
Çok düşük kazançlarla hizmet verdiğimizden dolayı ilk zam yapan firmalardan bir tanesi olup, tepkileri çekeceğimizin farkındayız. Ancak sürdürülebilirlik için bu fiyatları uygulamamız gerekir.
Bu fiyat değişikliğinin yanında sizlere vermek istediğimiz güzel haberlerde mevcuttur. Öncelikle belirtmeliyiz ki fiyatlarımız Temmuz 2027'ye kadar geçerlidir. Bunun yanında Gigaspeed ile yeni tanışacak, referans kodu ile gelmeyen müşterilerimize 3 ay boyunca aylık 80TL indirim yansıtılacaktır. Bunun yanında 30TL olan referans kampanyasındaki tutarlar 40TL olarak güncellenmiştir. Artık referans kodunuz ile gelen abone ve siz aylık 40TL indirim kazanabilirsiniz.
Fiyatlar için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Yeni fiyatlar 1 Temmuz 2026 tarihinden itibaren geçerli olacaktır.
Saygılarımızla_____________________________ Kaliteli internet tüm Gigaspeed'liler için. Uygun fiyatlı ve kaliteli hizmeti ile Gigaspeed ile tanışma vakti geldi. Detaylı Bilgi İçin Tıklayın.
-
-
-
Merhaba,
Yeni gelen referanslar için fiyatlar geçerli olacaktır. Eski referanslarınız 30TL üzerinden fiyatlandırılacaktır.
Saygılarımızla_____________________________ Kaliteli internet tüm Gigaspeed'liler için. Uygun fiyatlı ve kaliteli hizmeti ile Gigaspeed ile tanışma vakti geldi. Detaylı Bilgi İçin Tıklayın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt