GIGASPEED ANA KONU [Gigaspeed] (20. sayfa)
1 Mobil
-
-
Daha öncesinde comnet'te kendi vpn'i vardı. Şuan gıbır'da da var. Bu tarz kendi vpn'i kullandıran ISS'ler var. Avantaj mı dezavantaj mı tartışılır.
_____________________________ -
Arkadaşını getir kampanyasının belli bir kişi sayısı ile sınırlaması var mı ? 2 kişi getirdim, indirim tanımlandı, 3ncü kişiyi kaydetmek istediğimizde süresi geçmiş referans kodu şeklinde uyarı verdi ben de üyeliği yaptırmadım 😁 bekletiyorum, oda kazansın bende, sizde.
Max kaç kişi getirebiliyor 1 abone ?
@gigaspeed
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 8 Ekim 2025; 21:0:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sınır yok.
_____________________________ Feeling is Everything -
O zaman hata nerede olabilir ? 🤔
Uyarı olarak, süresi geçmiş referans numarası diye mesaj geldi.
Destek kaydı açıp sormayı deneyin. Buradan @gigaspeed de yardımcı olabilir.
Şu mesaja da bakın
donanımhaber forum
GIGASPEED ANA KONU [Gigaspeed]https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/162000363
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 8 Ekim 2025; 21:10:24 >_____________________________ Feeling is Everything -
-
Şu Vdsl kurulum+aktivasyon ücretine; peşin ödemede tek seferde bir düzenleme getirme ihtimaliniz yok mu?
En azından 999 olsa.
hocam görsel olarak bana aktarabilir misiniz internet sitesinde ben öyle bir ibare bulamadım
gigaspeed.com.tr
Giga 100 Mbps VDSL | Gigaspeed Fiber İnternet | Sınırsız Kotasız Taahhütsüz İnternethttps://gigaspeed.com.tr/paket/giga-100-mbps-vdsl
Hoşgeldin kodu yerine referans kodu ile üye olursanız 12 ay boyunca 30TL indirim kullanabilirsiniz. 2 kampanya birleşmiyor. Referans daha avantajlı. Ayrıca sonrasında sizde referans getirirseniz her abone başına 30TL daha indirim alabiliyorsunuz.
_____________________________ Feeling is Everything -
12 ay sabit fiyat garantisi sitenizde belirtmişsiniz; kampanya ne zamana kadar, yılbaşına kadar mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamblue35 -- 25 Ekim 2025; 19:52:51 >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt