comnet mağduru olarak geçen ay euronete geçtim.o zaman 149 tl olan ücret bu ay 289 tl oldu.hemen yeni servis sağlayıcı arayışına girdim ve en uygun gigispeed i gördüm.bugün geçiş için başvurdum size de tecrubeyi paylaşmak istedim.ben alttaki resimde 35mbit olan 259 tl lik paketi seçtim.3 ay 30 tl indirim ile 229 tl diyor.ama beni aradıklarında 3 ay indirim ilk ay geçerli değilmiş.sonraki 3 ayda geçerliymiş.yani ilk ay 259 tl sonra 3 ay 229 tl ödenecek. bu kampanyada edevletten başvurursan geçerliymiş.siteden bilgileri giriyorsun sonra kimliği yine siteden yüklüyorsun sonra mesaj geliyor e devletten onay veriyorsun.bilgileri girmek yerine direk e devletten onay versek daha iyi olurdu ama neyse.bunada şükür.sonra yine aradılar ve sesli onay aldılar bundan sonra top euronetteymiş yani eski bağlı olduğunuz yerde.onlar geçişe onay vermezse yine ortada kalırsınız.bu arada 90 günlük çıkmama sınırı comnet yüzünden geçici olarak kaldrırılmış euronet böyle söyledi. ben onların yalancısıyım.yine elimden geldiğince yardımcı olmak isterim yeni gigaspeed li olarak. bu arada aklınızda olsun tbtnet olarak seçiyorsun e devletten gigaspeed olarak yok listede.bu önemli. ![]() |
Gigaspeed?

-
-
ÖNEMLİ NOT:
E-Devlet başvurularına özel aylık 30TL indirim. Toplamda 3 ay boyunca yararlanabileceğiniz kampanya 31.03.2025 tarihine kadar geçerlidir.
-
Sabit fiyat garantisi için son tarih; Haziran 2025 !
Fatura ödemeleriniz için; İş Bankası Atm, internet bankacılığı, mobil (TbtNet olaraktan) ve Faturamatik'ten yapabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen usta.onuda yazdığın iyi oldu ben unuttum yazmayı.
-
az önce sms geldi ve arandım gigaspeed e geçiş sağlanmış.kullanıcı adı ve şifre geldi.akşama modeme gireceğim.demekki 90 gün sınırı kalkmış bilginize..
-
bu fiyatlarla giderse gigaspeed kazanır yoksa kaybeder.bak ben geçen ay euronete geçmiştim 1 ay sonra çıktım.149 tl den 289 tl ye fiyat artışı olur mu.enflasyon farkı nerede bu kadar zam nerede.
-
Merhaba,
İnceleme yazınız için teşekkür ederiz. Geçen sene olduğu gibi bu sene de fiyat garantimiz devam ediyor. Herhangi bir taahhüt vermeden, fiyat garantili olarak kullanabilirsiniz. Tecrübe bakımından en uygun interneti, abonelerimize sağlamak istiyoruz. Haziran 2025'te ise zam yapılmasına gerek duyulmazsa, yapmamayı tercih edeceğiz. Ancak maliyetler ve giderler bu duruma engel olursa, yine en uygun fiyatları sağlamaya çalışacağız.
Kayıt aşamasında bazı kısımlar zorunlu olduğu için değiştirmemiz mümkün değil. BTK bu konuda güncellemeler yaptıkça, kayıt işlemlerini kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Herhangi bir problemde 0850 860 00 06 numaralı iletişim merkezimize kayıt bırakarak, sizi aramamızı sağlayabilirsiniz.
Saygılarımızla -
ÖNEMLİ KONU:
dün geçiş sağlanıp internetim açılmıştı ama dün hemen ilk fatura geldi.259tl.yani önce ödüyorsunuz sonra kullanıyorsunuz .peşin ön ödemeli sistemi var firmanın bilginiz olsun.sonra bana neden haber vermedin demeyin.ayrıca dün gece pc ile test yaptım paketim 35mbit ama aldığım hız 19-20 mbit idi.firmayı aradım güncelleme yapalım ama bu hız normal dedi.bilginize.yani çok birşey beklemeyin.
-
bu arada bu forumda firma yetkilisi bulmak ve direk muhatap olmak güzel bir şey bu konuda sizi tebrik ederim.
-
Modem kirasi olmasa gecerdim.
Dün başvuru yaptım e-devlet onaya düştü , e-devlet üzerinden tbtnet seçtiğimde "Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı." uyarısı alıyorum diğer firmaları denediğimde bu hata çıkmıyor. sözleşme bulunamadı diyor. Ayrıca ödeme kanalı sadece iş bankası üzerindemi mevcut ziraat üzerinden otomatik ödeme veremezmiyiz ?
-
benimde dün öyle oldu.sonra firma dan arandım o zaman denedim oldu.yani firmayı arayın onlar e devletten onay sayfasını aktif edince oluyor.sadece siteden başvurmakla e devlete girilmiyor belgeler.
-
Arandım öğleden sonra deneyin denediler saçma bi şekilde. Diğer firmalarda anında düşüyor oysaki
-
Taşıma için halen 90 gün kuralı var mı
Merhaba,
E-Devlet tarafında yaşadığımız teknik bir problemden ötürü bu şekilde hata almış bulunmaktasınız. Şu anda bir problem bulunmamaktadır.
Saygılarımızla -
geçişden ertesi gün fatura geldi.yani önce öde sonra kullan sistemi var gigaspeed de bilginiz olsun.ön ödemeli yani.sana güvendik geçtik daha kullanmadan fatura geldi ne iş diye bana veryansın etmeyin diye haber veriyorum..
-
Ödeme önden; hizmet arkadan başlıyor.
-
benim hat 66mbit destekliyor ben 100mbit paket alsam 66 mbit hızı görür müyüm acaba.çünkü şu anda 35mbit paket aldım ama 20-21 mbit i geçmiyor hızım.firmaya sordum normal bu hız dedi.
-
Hat değerlerine bakmak lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- köyde internet altyapısı yok ne yapmalıyım
- millenicom hizmet numarası
- göknet altyapı sorgulama
- adguard dns adresi
- modem ip almıyor
- internet çekmiyor
- statik ip
- en hızlı internet
- cep magnet nedir
- e devlet tarife karşılaştırma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X