Şimdi Ara

Gigabyte Z77 DS3H anakart (Bozuk)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
5
Favori
3.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Gigabyte Z77 DS3H anakart Vardır arkadaşlar. Bozuktur ve hiç deneme fırsatım olmadı. Forumdan bir arkadaşa satmıştım geri geldi belki kargoda lehimi çıktı yada başla bir sıkıntısı var ama görünüi itibari işe en ufak darp ezik vs sorunu yoktur. Ufak bir problemde olabilir 50-100tl ye de yapılacak bir problemde ama illaki tamir edilebilir. Benim uğraşacak deniyecek zamanımda ekipmanımda yok. Sorun sürekli reset attırmasıdır ve biosu açmamasıdır. Alacak kişi bunu bilerek alsın lütfen geri iadesi kabul edilmeyecektir.
    Herkese hayırlı forumlar.

Fiyat: 100TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fr4nk -- 1 Şubat 2017; 8:17:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• işlemci tek satarılırsa bilgi verirmisin hocam ?
  • Alpecino kullanıcısına yanıt
    Hiçbir ürünü tek tek satmayacağım. Satılmazsada ikinci sistemi kuracağım. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar özel mesajla 800TL vereyim ver, İzmirden elden teslim varmı? Ankaradan teslim alabilirmiyiz?, gibi abuk subuk mesaj atan insanları cevap vermeden engelliyorum. Satan kişi Fethiye'de olupta 400-600km öteden elden teslim edermisin diye mesaj atan zihniyet bozuk bir zihniyettir. İletişim kurmasını bilmeyen, insanlıktan nasip almamış kişilerde uzak dursunlar benden. Ürünleri o zihniyetteki insanlara satacağıma kendim kullanırım yada bağışlarım bir hayır kurumuna olur biter çok şükür kuru ekmekte yesek Allah'tandır haysiyetimizi kaybetmedik. Kendi dandik ürününe ederinin üstü para isteyen ve milletin malınıda kendi babasının malı sanan ve bu dahilde fiyatı düşürmek için saçma sapan yorumlar yapan mesaj atan kişiliksiz insanlar hiç mesaj dahi atmasınlar bana direk engelliyorum muhattap dahi olmuyorum. Diğer tüm değerli forum arkadaşlarıma kapım açıktır, pazarlık için ve sorularınız için mesaj atabilirsiniz.

• Hocam ankara'dan taşındınız mı? geçmişte ankara'da kurtuluş itfaiye önünde buluşup bir kaç alışveriş yapmışlığımız vardı yanlış hatırlamıyorsam.
  • ankara kullanıcısına yanıt
    Evet hocam 3 senedir Fethiye'deyim.

• Anakarta ihtiyacim car dusunurseniz pm atin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anakart tek satis var mi ?

• Tek satış yapmıyorum maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: fr4nk

Arkadaşlar özel mesajla 800TL vereyim ver, İzmirden elden teslim varmı? Ankaradan teslim alabilirmiyiz?, gibi abuk subuk mesaj atan insanları cevap vermeden engelliyorum. Satan kişi Fethiye'de olupta 400-600km öteden elden teslim edermisin diye mesaj atan zihniyet bozuk bir zihniyettir. İletişim kurmasını bilmeyen, insanlıktan nasip almamış kişilerde uzak dursunlar benden. Ürünleri o zihniyetteki insanlara satacağıma kendim kullanırım yada bağışlarım bir hayır kurumuna olur biter çok şükür kuru ekmekte yesek Allah'tandır haysiyetimizi kaybetmedik. Kendi dandik ürününe ederinin üstü para isteyen ve milletin malınıda kendi babasının malı sanan ve bu dahilde fiyatı düşürmek için saçma sapan yorumlar yapan mesaj atan kişiliksiz insanlar hiç mesaj dahi atmasınlar bana direk engelliyorum muhattap dahi olmuyorum. Diğer tüm değerli forum arkadaşlarıma kapım açıktır, pazarlık için ve sorularınız için mesaj atabilirsiniz.

Helal olsun hemşehrim😄
    Bak anakart işlemciyi istiyolar remleride bana sat olsun bitsin

• Teklif için teşekkürler lakin tek tek satmama sebebim satılmazsa ikinci sistemi kuracağım içindir. Hazır sistem yani şu anda. Yoksa zaten ramleri, işlemci bordu ve soğutucuyu ayrı satarım.

• Hocam isteyen 1 tl fiyat da teklif edebilir. Kabul etmek zorunda değilsiniz. Kızmaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molenis -- 2 Kasım 2016; 16:34:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: molenis

Hocam isteyen 1 tl fiyat da teklif edebilir. Kabul etmek zorunda değilsiniz. Kızmaya gerek yok

Birisi 1 Tl fiyat teklif etsin dalga geçer gibi de de o zaman cevabımı alır faizi ile sıkıntı yok yani. Ayrıca bu yukarıda yazdığım zihniyettekileri cevabını verip direk engelliyorum sonradan yanlışlıkla mal satmayım diye. Belkide 20 kişi olmuştur engellediğim mezarcı, aylak, boş gezenin boş kalfası ve yalancılardan. Yarası olan gocunur üstüne alınır. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte ve mezar soygunculuğu. Babasının malını alıyor gibi pazarlık edilmez üslup vardır edep vardır, adap vardır. Adam gibi soru sorana adam gibi cevap veririm pazarlıkta yaparım. Sormayana da yada sormak istemeyene de davul zurna ile... Maddi durumu olmayan birisine yarı fiyatına veririm ama o zihniyetteki adama sonradan üç katını da verse vermem ki bir çok kez yaptım forumda faal olduğum dönemde. "Ne adamlar gördüm, üstünde elbise yok, ne elbiseler gördüm içinde adam yok." çok güzel bir sözdür. Forumda bunlar zaten azınlıkta Allah'tanda sıkıntı çekmiyoruz, siz beni düşünüp dert etmeyin yani. İyi forumlar.

• Takip.
  • Tekli 3770k için takip

• Anakart satıldığı için işlemci ve ramlerde ayrı olarak satıştadır. İşlemci : 700TL (Pazarlıksız)
    Ramlerde iki ayrı kit olduğu için: 8 gb kit olarak 175TL dir
    16 gb olarak tek alım olursa 300TL verebilirim.
    İşlemci soğutucusuda : 50TL dir.

Herkese teşekkürler.

• virtiöz V kullanıcısına yanıt
    Ramler boşa çıktı anakart satıldı bilginize.

• Anakart tarafımdan alınmıştır. İyi Forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fr4nk

Bu mesaj silindi.
    Satışa devam toplu olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fr4nk -- 19 Aralık 2016; 22:48:22 >
  • ram de fiyat revizesi şart hocam 8 gb kitler 120 liralara gidiyor aynı ürün forumda. tabi acelem yok diyorsanız da iyi satışlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.