Şimdi Ara

Gigabyte Z68P-DS3 Anakarta en fazla hangi işlemci takılabilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar .Anakartımın modeli bu.Gigabyte Z68P-DS3 (Socket 1155).Gigabyte Z68P-DS3 Anakarta en fazla hangi işlemci takılabilir ?

Şu an bu anakartta i7 3770 kullanıyorum.Bunun yerine oyunlarda performans artışı sağlayacak en fazla hangi seri işlemcileri kullanabilirim ? i7 4770 gibi işlemciler uyar mı ? Ekran kartı gtx 1070ti

• İ7 3770k takabileceginiz en yuksek islemci.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sky_Vision

İ7 3770k takabileceginiz en yuksek islemci.

Peki teşekkürler.
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt
    gtx1070ti ölü doğmuş 1 kart umarım henüz almamışsınızdır işlemciye gelince i7 3770k ile max gpu gtx 1070 olur ki onada %9 civarı daroğaz yapar dikkate alıp almamak kullanıcıya kalmış
  • Senin donanım bilginden şüphe etmeye başladım cidden.iyi bir oc ile 1080ti ye kadar yolu var o işlemcinin (2K ve 4K'da)

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

gtx1070ti ölü doğmuş 1 kart umarım henüz almamışsınızdır işlemciye gelince i7 3770k ile max gpu gtx 1070 olur ki onada %9 civarı daroğaz yapar dikkate alıp almamak kullanıcıya kalmış

Küsürlü yazayım da attığım belli olmasın gibi olmuş biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: For Mother Russia

Senin donanım bilginden şüphe etmeye başladım cidden.iyi bir oc ile 1080ti ye kadar yolu var o işlemcinin (2K ve 4K'da)

Şu an ekran kartı yok elimde.En fazla gtx1080 kullandım bu sistemle.2K ve üstünde pek darboğaz olmuyor.Ama bu ara 1080p takılacağım.Dediğim gibi gtx1070 gibi bir kart düşünüyorum.İşlemci pek oc olamıyor.Bu şekilde kullanmaya devam sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt
    atmak mı öyle 1 derdim yok civarı yazmışım zaten %100 uyumlu olmayacağını unutma 1080p için , ama 2k çözünürlükte kullanırsan sorun olmaz 4,5ghz e çıkaramilcen mi ? çoğı kişi gelir yazar gider ama onlarda çıkaramaz yada külfetlidir o olay örnek elindeki kart kaç yıllık anakart her an arızalanmaya çok müsait kimse onu söylemez yada yeterli psu , soğutucu varmı demezler sadece yazar giderler
  • For Mother Russia F kullanıcısına yanıt
    senin gibi 10 tane gelsin cebimde gezdiriyorum
  • ddr4 ramler ateş pahası bide 7700k önermek nedir hocam sen bu sitemle devam et yeterde artar öyle fps takıntınız yoksa oyunlarda iş görür

bu pahalılıkta hiç bişi harcama derim eger ekran kartın iyi ise onuda degiştirme

https://www.youtube.com/watch?v=5s4H7nLEuoI

buda 1070 takarsan alıcagın fps örnektir güncellemeler ile biraz fps artışı olabilir driverlar ile
  • Bunu bana g4560 tüm amd işlemcileri tokatlar diyen adam söylüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: asko56

ddr4 ramler ateş pahası bide 7700k önermek nedir hocam sen bu sitemle devam et yeterde artar öyle fps takıntınız yoksa oyunlarda iş görür

bu pahalılıkta hiç bişi harcama derim eger ekran kartın iyi ise onuda degiştirme

https://www.youtube.com/watch?v=5s4H7nLEuoI

buda 1070 takarsan alıcagın fps örnektir güncellemeler ile biraz fps artışı olabilir driverlar ile

Valla fps takıntım yok.Grafik takıntım var.Ultrada 30fps'nin altına düşmeyeyim yeter.Gtx 1070 güzel kart.Kullandım daha önce de fakat bu ara fiyatlar acayip arttı.Gtx 1050ti gibi bi kart yeterli oluyor.Onu da kullandım.Şimdi konsolda oyun oynuyorum.O yüzden çıkardım kartları elimden.İşlemciyi de biraz geleceğe yatırım olsun diye istiyordum aslında.Çok olmasa da biraz eskide kaldı bu işlemci de.Her ne kadar hala çok iyi iş görse de sonrasında çıkan işlemciler bunu duruma göre baya geçebiliyor.3.8 ghz'e çıkarmıştım bi ara.35fps alacağıma 37fps gibi bi değer alıyordum.Aman aman bir fark olmadı.Ben genelde konsollara göre hareket ederim.Yeni bir konsol çıktıktan bir sene sonra sistem toplarım ki teknolojisi onun gerisinde kalmasın.Yerine göre ekran kartını değiştirir devam ederim.Bakalım şimdilik bununla idare edeceğiz.

kimim hangi eski hesapın fakesisin onu söyle ? daha 1 ay olmamış üye olalı
  • Bu seni ilgilendirmez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.