Şimdi Ara

Gigabyte z170x gaming 3 anakarta islemci ve ram???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Bilgisayar toplamaya karar verdim Allah izin verirse 2 ay icinde bitecek :) soruma gelecek olursak elimde su an gigabyte z170x gaming 3 anakart ve Msi r9 290 4gb ekran karti var. Bu parcalarla yola cikarak diger bilesenler hakkinda yardimci olur musunuz? Monitor haric. Islemci olarak i5 6400 dusunuyorum ama ram ve digerleri kafami karistiriyor. En uygun f.p urunleri yazarsaniz sevinirim tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakverdi42

Merhaba arkadaslar. Bilgisayar toplamaya karar verdim Allah izin verirse 2 ay icinde bitecek :) soruma gelecek olursak elimde su an gigabyte z170x gaming 3 anakart ve Msi r9 290 4gb ekran karti var. Bu parcalarla yola cikarak diger bilesenler hakkinda yardimci olur musunuz? Monitor haric. Islemci olarak i5 6400 dusunuyorum ama ram ve digerleri kafami karistiriyor. En uygun f.p urunleri yazarsaniz sevinirim tesekkurler

Madem z170 yongali anakartin var 6500 al en kötü 6600k zorlayabilirsen iyi olur.Ram olarak ddr4 16 gb gskill öneririm niye 16 uzun ömürlü olsun diye ileride upgrade ile uğraşmazsın.

• Oncelikle Cevabin icin tesekkur ederim. Anakarta uyumlu alabilecegim fiyat olarak en makul islemci 6400 oldugu icin bunu sectim. Neredeyse 1 haftadir arastiriyorum 6400 yerine 6500 alsamda 3.5 fps den baska faydasi olmayacagi kanaatine vardim.

• Guncel

• Oc yapmayacaksın gördüğüm kadarıyla bu yüzden anakartı değiştirip h serisinden veya b serisinden bir anakart alıp maliyeti düşürebilirsin.
  • holyboom kullanıcısına yanıt
    Evet oc yapmayacagim fakat elimdeki anakarti cekilisten kazandim satip daha uygun birsey almayi dusundum ama uzun zamandir ilanda oldugu halde satilmiyor bende kullanmaya karar verdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arranger. kullanıcısına yanıt
    Bu ramler butcemi asar ayrica simdilik 8gb tek modul taksam ileride 1 tane daha 8 takarim diye dusunuyorum.

• hakverdi42 H kullanıcısına yanıt
    Hocam madem oyle bende işlemcini biraz daha yükselt. 200-300 oynama olur fayatta ama değicektir emin ol.
  • 750 butcem var islemci icin varmi bir onerin 6500 yada bulabilirsem 6600 alayim diyorum

• Up

• 6600K
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.