Bildirim
Gigabyte x58a-ud7 BIOS
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bilen yok mu ? -
Onu bilmiyorum fakat ben birşey sormak istiyorum , anakartın biosunu son sürüme güncellediğim zaman 3*2 gb olarak takılı olan 6gb dominator ram' i 4gb olarak görüyor . Sizin bios versiyonu ve ram durumu nedir acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Dallama
Onu bilmiyorum fakat ben birşey sormak istiyorum , anakartın biosunu son sürüme güncellediğim zaman 3*2 gb olarak takılı olan 6gb dominator ram' i 4gb olarak görüyor . Sizin bios versiyonu ve ram durumu nedir acaba?
BİOS versiyonunu bilmiyorum fakat sanırım senin sıkıntı bendede var çünkü Win7 4 GB kullanılabilir gösteriyor. Ayarı vardır mutlaka -
Daha windows açılmadan , bios ekranının başında 4gb olarak görüyor , yerlerini falan değiştirip denemiştim ama bir sonuç elde edememiştim. Bende eski biosa döndüm bir şikayetimde yok gerçi... -
destekliyorsa yüklersin gigabyte eğer 3d bios çıkartmıssa yoksa direk 3d biosu'u yükleyemessin -
quote:
Orijinalden alıntı: Akhenaton.
destekliyorsa yüklersin gigabyte eğer 3d bios çıkartmıssa yoksa direk 3d biosu'u yükleyemessin
Çıkartmış fakat hangi kartlarla uyumlu bulamadım.
@The Godba ;
Şikâyetiniz başarıyla iletildi
Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.
Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
ticket.asp?rid=1118190
Pencereyi kapa ? -
hocam bios sadace yapıldığı kart için olur ud7 biosu sadece ud7'de çalışır rev bile farklı olduğu için çalışmayabiliyor yani x58 ud7 rev 1 ile x58 ud7 rev 2 biosu farklıdır siz anakartınızın revizyonuna bakarak wep sistesinden en son bios'u indirin ve gigabyte bios tools ile falşlayın win üzerinden gerisi hallolacakdır. -
quote:
hocam bios sadace yapıldığı kart için olur ud7 biosu sadece ud7'de çalışır rev bile farklı olduğu için çalışmayabiliyor yani x58 ud7 rev 1 ile x58 ud7 rev 2 biosu farklıdır siz anakartınızın revizyonuna bakarak wep sistesinden en son bios'u indirin ve gigabyte bios tools ile falşlayın win üzerinden gerisi hallolacakdır.
Gigabyte neden böyle sistem yapmış ki MSI'ın live uptade 5'i ne güzel biz hala mavi ekranlı BİOS'ta takılıyoruz -
Hocam hepsi böyledir gigabyte bios güncellmede bir numaradır anakartının tam modelini söylersen rev'i ile birlikde bios'una bakabilirim muhtemelen 3d olabilir son biosu -
-
eğer rev 1 ise f9a var ama mayıs 2011 tarihnde çıkmış çok fazla bir şey bekleme -
quote:
eğer rev 1 ise f9a var ama mayıs 2011 tarihnde çıkmış çok fazla bir şey bekleme
Anladım rev.2 için peki ? -
modeline göre bios flaşla hocam eğer bios eskiyse pc de flaşlamanı öneririm en son biosu at patalma vs olmaz artık o kartlar dual bioslu kurtarıyor kendini -
Tamam teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X