Şimdi Ara

Gigabyte x38-ds5 model anakart 199ytl *garantili*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÖNEMLİ UYARI: Pm sisteminde sorun var pm alamıyorum o yüzden konuya mesaj atın lütfen msn yoluyla görüşelim

Gigabyte x38-ds5 anakart , sadece kart ve hazırladığım driver cd'si , kart arka panel demiri , crossfire ara bağlantısı mevcuttur.

***Fiyat 199ytl***

Ürün Mersasistem'den 2010'a kadar garantilidir.

Bursadayız , takas ve pazarlığa sıcak bakmıyoruz ancak iyi bir teklif gelirse takas olabilir

Takas düşündüğüm ürünler ( ddr2 800 mhz ve üzeri ram , cpu , ekran kartı , anakart+cpu+ram üçlüsü)

Bir model altı olan x38-ds4'ün linki => http://www.ekonomikticaret.com/Product.aspx?_pId=2187518&_catId=1522

* Intel® Core™ 2 çoklu-çekirdek ve yeni 45nm işlemci desteği
    * 1600 MHz FSB desteği
    * Eşsiz oyun performansı için AMD CrossFire™ ile Çift PCI-E 2.0 x16 grafik desteği
    * Eşsiz sistem performansı için Çift Kanal DDR2 1200 bellek desteği
    * SATA 3Gb/s ile external SATA 2 braket özelliği
    * DTS Connect özellikli ALC889A Ses yongası aracılığıyla Blu-ray ve HD DVD için yüksek kalite kayıpsız ses desteği
    * Microsoft® Windows VISTA™ desteği
    * Japon üretimi Yüzey Montaj Ekipmanı Dahili Katı Kapasitörler sayesinde etkin sistem ömrüne sahiptir.
    * Demir Alaşımlı Buğucu Bobin, Isı Direnci Düşük Gerilim Besleyiciler (Lower RDS (on) MOSFETs ) ve Daz Az ESR'li Katı Kapasitörlü tasarım ile yüksek kalite işlemci güç modülü

Teknik Özellikler
    İşlemci

* 1600/1333/1066/800 MHz FSB
    * LGA775
    * Intel® Core™ 2 Extreme/ Intel® Core™ 2 Quad/ Intel® Core™ 2 Duo/ Intel® Pentium Extreme Edition/ Intel® Pentium D/ Intel® Pentium 4 Extreme Edition/ Intel® Pentium 4
    * L2 önbelleği işlemci ile değişime uğrar

Yongaseti

* Intel X38
    * Intel® ICH9R
    * iTE IT8718
    * Realtek 8111B (10/100/1000 Mbit)
    * TI IEEE 1394
    * Realtek ALC889A 8-kanal ses kodlayıcı

Bellek

* Çift kanal bellek mimarisi
    * 8 GB'a kadar sistem belleği desteği sağlayan 4 x 1.8V DDR2 DIMM soketi
    * DDR2 1200/1066/800/667MHz, ECC, non ECC bellek modülleri

Bellek desteği ile bilgi almak için lütfen "Bellek Destek Listesinden" yararlanınız.
    Dahili G/Ç Konnektörleri

* 1 x 24-pin ATX Güç Bağlantı Noktası
    * 1 x 4-pin PCIe 12V güç bağlantısı
    * 1 x 8-pin ATX 12V güç bağlantısı
    * 1 x CD in
    * 1 x Kasa Açık Kapalı Bilgilendirme Bağlantı Noktası
    * 1 x COM
    * 1 x İşlemci Fanı Bağlantı Noktası
    * 1 x FDD
    * 1 x Ön panel ses bağlantı noktası
    * 1 x Ön Panel Bağlantı Noktası
    * 1 x IDE
    * 1 x IEEE 1394a
    * 1 x LPT bağlantısı
    * 1 x kuzey köprüsü fan bağlantısı
    * 1 x güç fanı bağlantısı
    * 1 x Güç Lambası (LED) Bağlantı Noktası
    * 1 x SPDIF in
    * 1 x SPDIF out
    * 1 x TPM
    * 2 x sistem fan başlığı
    * 2 x USB 2.0/1.1
    * 8 x SATA 3Gb/s

Genişleme Slotları

* 2 x PCI
    * 2 x PCI Express 2.0 x16 slots (The PCIE_16_1 slot supports x16; the PCIE_16_2 supports x16.)
    * 3 x PCI Express x1 slots (share with the PCIE_16_2 slot)

Arka Panel G/Ç

* 1 x RJ45 LAN
    * 1 x SPDIF çıkışı (koaksiyal)
    * 1 x SPDIF çıkışı (optik)
    * 2 x IEEE 1394a
    * 6 x ses yuvası (Hat-G / Hat Ç / Mifrofon-G / Surround Hoparlör-Ç / Arka Hoparlör-Ç / Merkez / Subwoofer Hoparlör-Ç / Yan Hoparlör-Ç
    * 8 x USB 2.0/1.1
    * 2 x PS/2 (Klavye/Fare)

Form Faktör

* ATX, 305mm x 244mm

Donanım İzleme

* İşlemci (CPU) hız kontrolü
    * İşlemci (CPU) fazla ısı uyarı bildirimi
    * İşlemci/Sistem ısı algılaması
    * İşlemci/Sistem/Güç fan hata uyarısı
    * İşlemci/Sistem/Güç fan hızı algılaması
    * Sistem voltaj belirleme

BIOS

* 2 x 8 Mbit flash ROM
    * Award BIOS
    * PnP 1.0a, DMI 2.0, SM BIOS 2.4, ACPI 1.0b
    * DualBIOS™ desteği

Diğer Özellikler

* @BIOS™
    * Download Center (Sürücü İndirme Merkezi)
    * EasyTune 5 Pro
    * Q-Flash™
    * Xpress™ Install
    * Xpress™ Recovery 2

Not

* Yonga seti üreticileri tarafından sağlanan farklı Linux destek şartlarından dolayı; lütfen Linux Driver'ını yonga seti üreticilerinin web sayfaları veya diğer web sayfalarından indiriniz.
    * Çoğu Donanım/Yazılım üreticilerinin artık Win9X/ME desteği verememektedir. Win9X/ME driver desteği veren üretici oldukça web sayfamızda yayımlanacaktır.
    * Yonga seti limitlerinden dolayı, Intel ICH9R RAID driver'ı Windows 2000 işletim sistemini desteklemez

Benzersiz Özellikler

* Tamamen Japon üretimi, yüzeye monte (SMD) katı kapasitörler
    * Geliştirilmiş Hızaşırtma (Overclock)
    * Ultra Dayanıklı 2 Anakart

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaypcnet -- 19 Ağustos 2008; 22:01:41 >

• Merhaba. MSN : Lacrymatoire@hotmail.com
    DFI ICFX-3200 TR2G ile takas düşünürseniz halledebiliriz...
  • Selam kusura bakmayın eklememişim , takas düşündüğüm ürünler (cpu , ekran kartı , anakart+cpu+ram üçlüsü) , yüksek model anakart ile takas düşünmüyorum.İlginize teşekürler
    quote:

Orjinalden alıntı: Lacrymatoire

Merhaba. MSN : Lacrymatoire@hotmail.com
    DFI ICFX-3200 TR2G ile takas düşünürseniz halledebiliriz...

• Bu DS5 in DS4 e göre üstünlükleri nerdir acaba?
  • E6750 işlemci ile takas düşünürmüsünüz?
  • uygun fiyat verirseniz olabilir tabiki
    quote:

Orjinalden alıntı: ist3

E6750 işlemci ile takas düşünürmüsünüz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK : ASUS P45 P5Q-E ANAKART
    7 yıl önce açıldı
    ##Gigabyte X38-DQ6 İncelemesi##
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı satışlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ist3 -- 19 Ağustos 2008; 17:14:12 >
  • benim için biraz düşük teklif hocam , yine de teşekürler.
  • 7 Aylık garantili Asus P35 P5K-C + Para şeklinde takas düşünür müsünüz?

İyi fiyat, güzel ürün

İyi satışlar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snoopcess -- 19 Ağustos 2008; 20:06:02 >
  • Hocam Pm atmaya çalıştım ama nafile

P5KC + 75YTL ne dersin?..Kargoda benden olsun

Asus P5K-C özellikler;

ASUS P5K-C P35

ÇİPSET INTEL P35
    FSB HIZI 1333 MHZ
    BELLEK TÜRÜ DUAL DDR2 1066 YA DA DDR3 1333
    ON-BOARD SES REALTEL ALC 883 7+1
    ON-BOARD GÖRÜNTÜ YOK
    ON-BOARD LAN GIGABIT
    DİĞER ÖZELLİKLER

QUAD-CORE / CORE 2 EXTREME / CORE 2 DUO / PENTIUM DESTEKLİ
    FSB 1333/1066MHZ
    INTEL P35
    INTEL ICH9
    2 ADET DDR3 1333/1066 / 800 MHZ BELLEK
    4 ADET DDR2 1066/800 / 667 MHZ BELLEK
    MAX 8 GB
    2 ADET PCI EXPRESS X16
    BLUE @ X16 MODE, BLACK @ X4 OR X1
    1 ADET PCI EXPRESS X1
    3 ADET PCI
    1 ADET IDE KANALI
    4 ADET SATA2
    JMICRON JMB363 KONTROLCÜSÜ
    1 ADET E-SATA
    SATA RAID 1 X SATA AND 1 X ESATA PORTS (OFFER BY JMICRON JMB363) SUPPORT RAID 0/1
    REALTEK ALC883 7+1 SES
    1 ADET 10/100/1000MBPS LAN
    3 YIL GARANTİLİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snoopcess -- 19 Ağustos 2008; 23:36:04 >

• SLM GİGABYTE DS3 ÜSTÜNE 99 YTL ÖNERİYORUM UYARSA GÖRÜŞELİM..
  • @snoopcess pm attım size tekrar.

@KRALL teklifinizi değerlendirmeye aldım , duruma göre size pm atıcam.
  • hocam 2.elde fazla işim olmuyordu normalde forumda dahili bileşenler / otomobil bölümüne takılıyordum, ama ismini burda yazmiim özelden yazarım, bir arkadaşım var, onu hertürlü referrans gösterebilirim..Yani o arkadaşın yüzlerde alışverişi var forumda =)

Anakartın kutusu, cdsi, arka paneli, sata / ide / floppy kabloları, sata power kabloları, kısacası herşeyi duruyor ve yaklaşık 2seneden fazla garantisi var..Mavi bilgisayar'dan almıştım yaklaşık 7 ay önce, fatura fotokopisinide yollayabilrim istersen...

Hocam eğer kartı rezerve edersen Perşembe günü 3-4 gibi sana kesin bir cevap verebilirim

Ne dersin?
  • Dostum bekleme durumu işi bozdu malesef , eğer o zamana kadar başkasıyla alışveriş olmazsa sizinle alışveriş yapmaktan memnun olurum ancak rezerve ne yazıkki edemiyoruz.
  • MSN e bekliyorum, nakit alacağım kartı.
    Bugün kargoya vermelisiniz.
  • faturası ve kutusu ilk günkü gibi tertemiz yanlız garatisi bu aylarda bitiyor olabilir emin değilim ama garanti belgesi ve faturası var exa bilgisayardan alınma hızlı sistemin ürünü.şu an sistemimde takılı kullanmaktayım.şu şöle olsun bu böle olsun şeklinde çingene pazarlığına girmek istemiyorum ancak herkes kendi kargosunu ödemeli bence.bu şekilde olsun.zaten verdiğim fiyatda mantıklı olduğunu düşünüyorum ve boardı istediğim için bu fiyatıda yazdım.nehalemi bekleyemiyeceğim gerçi eylüle yetişecekmiş ama ......bide sizin kartın durumu nedir kutusu faln varmı faturası varmıdır garantisi açısından istanbulda sıkıntı yaşarmıyım?aklıma gemişken soriim benim kartım 500 fsb ile bu işlemcimde ss aldım.şu an günlük 477 fsb kullanıyorum çok sağlam bi oc kapasitesi var tabiri caizse taş gibi.sizin oc değerleri varmı acaba.umarım daha az fsb lerde çalışmaz..
  • Kartla birlikte olanlar yazılı (hazırlayacağım cd,arka panel,crossfire bağlantısı) Overclock hiç denemedim o konuda bir taahütte bulunamam , Mersa sistem zaten İstanbul'da seri no ile bakıyorlar sorun olucağını sanmıyorum , diğer arkadaşın durumuna göre size pm atarım

quote:

Orjinalden alıntı: KRALL
    faturası ve kutusu ilk günkü gibi tertemiz yanlız garatisi bu aylarda bitiyor olabilir emin değilim ama garanti belgesi ve faturası var exa bilgisayardan alınma hızlı sistemin ürünü.şu an sistemimde takılı kullanmaktayım.şu şöle olsun bu böle olsun şeklinde çingene pazarlığına girmek istemiyorum ancak herkes kendi kargosunu ödemeli bence.bu şekilde olsun.zaten verdiğim fiyatda mantıklı olduğunu düşünüyorum ve boardı istediğim için bu fiyatıda yazdım.nehalemi bekleyemiyeceğim gerçi eylüle yetişecekmiş ama ......bide sizin kartın durumu nedir kutusu faln varmı faturası varmıdır garantisi açısından istanbulda sıkıntı yaşarmıyım?aklıma gemişken soriim benim kartım 500 fsb ile bu işlemcimde ss aldım.şu an günlük 477 fsb kullanıyorum çok sağlam bi oc kapasitesi var tabiri caizse taş gibi.sizin oc değerleri varmı acaba.umarım daha az fsb lerde çalışmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaypcnet -- 20 Ağustos 2008; 14:38:01 >

• tamam ben sizden haber bekliyorum o zaman....
  • tamam o zaman hayırlısı olsun inş.ben sizin hesap noyu bide adresi aliim.iş bankası varsa memnun olurum.bende sökmeye başliim sistemi biraz hüzünlü olucak ama..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.