Şimdi Ara

**** Gigabyte X38-DS5 ****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

****  Gigabyte X38-DS5  ****

Board'u bilen bilir zaten anlatmaya gerek yok pek. tek kelime ile mükemmel bir board. 45nm işlemci ( e8*** ve q9*** intel işlemciler )desteği, 1600mhz fsb desteği, 1200mhz ram desteği, 16x-16x ati crossfire desteği ve mükemmel overclock stabilitesi ee daha ne olsun

ürün yaklaşık 2 haftalıktır. full kutulu, eksiksiz, garantili ve faturalıdır. fatura tutarı 390ytl'dir. benim ise bu süper ürün için istediğin fiyat en SON PAZARLIKSIZ ve TAKASSIZ 285ytl'dir.

ürünün teknofiyat linki:http://www.teknofiyat.com/?search=gigabyte+x38+ds5&altlimit=&ustlimit=

Soru: Son 284ytl olur mu?
    Cevap: OLMAZ

Soru: Kargo senden 285ytl olur mu?
    Cevap: OLMAZ

Soru: Takas var mı?
    Cevap: YOK

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• bu anakartın DQ6 ile arasındaki fark nedir.?
    bildiğim kadarıyla guad bios başka varmı?
  • ds5'te 6 fazlı dq6'da 12 fazlı pwm var
    dq6'da anakartın altında crazycool diye soğutmaya yardımcı bir plaka var
    ds5'te dual bios, dq6'da quad bios var.

ha bu arada anakart bunlar dışında benim bildiğim tamamen aynı. hatta cpu-z'den bakınca anakarta DS5 değil DQ6 yazıyor. kısaca DQ6'ya fazladan para vermenin anlamı yok
  • DQ6nın altındaki plaka yüzünden pek çok soğutucu takılamıyor. 350 ytllik ve oc için üretilmiş moboyu alan adam da herhalde stock fanla durmaz herhalde.
    o plakayı niye takmışlar anlamadım.

hatta şu heatpipelara da kıl oluyorum. yaf belki ben kuzey köprüsünü su soğutma takacam! ya da güney köprüsüne daha büyük bir heatsink!

ben olsam ds serisini tercih ederdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: qzwxec

DQ6nın altındaki plaka yüzünden pek çok soğutucu takılamıyor. 350 ytllik ve oc için üretilmiş moboyu alan adam da herhalde stock fanla durmaz herhalde.
    o plakayı niye takmışlar anlamadım.

hatta şu heatpipelara da kıl oluyorum. yaf belki ben kuzey köprüsünü su soğutma takacam! ya da güney köprüsüne daha büyük bir heatsink!

ben olsam ds serisini tercih ederdim.

zaten sırf bu yüzden DS5 almıştım. elimde titan amanda gibi hayvani bir soğutucu olunca o crazycool denen zımbırtı beni "crazy" ediyor walla onun dışında zaten bu da DQ6 sayılır, cpu-z bile öyle görüyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Mene
    onun dışında zaten bu da DQ6 sayılır, cpu-z bile öyle görüyor

tüm firmalar böyle yapıyor.
    mesela asus p5n32 680i ve striker extreme, msi p35 neo fr ve msi p35 platinum. mesela asus bios dosyasında iki tane mobonun da adı var.

ama en garibi de asus p5e ve maximus formula. birebir aynı olan iki karta niye farklı isim verirsin be adam.
  • abit i alsaydın böle olmazdı diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ##Gigabyte X38-DQ6 İncelemesi##
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 19

abit i alsaydın böle olmazdı diye düşünüyorum

Yok zaten Abit IX38-QuadGT almak için satıyorum. sonuna kadar Abit hehe
  • pm attim
  • Hocam stiker extrem almasaydım bu fiyata kaçırmazdım ama 1-2 günle olmadı ne diyelim bana strkiker extreme nasipiş. Hayırlı satışlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mene

ds5'te 6 fazlı dq6'da 12 fazlı pwm var
    dq6'da anakartın altında crazycool diye soğutmaya yardımcı bir plaka var
    ds5'te dual bios, dq6'da quad bios var.

ha bu arada anakart bunlar dışında benim bildiğim tamamen aynı. hatta cpu-z'den bakınca anakarta DS5 değil DQ6 yazıyor. kısaca DQ6'ya fazladan para vermenin anlamı yok

birde bu anakartta dq6 da olan 2. ethernet çıkışı yok. tek ethernet var.
  • q6600 işlemcim var p965 dq6 kullanıyorum şuanda forumdan arkadaşlar x38 dq6 al diyorlar ds5 te fazlar eskik
    diyorlar :S fark yaratmıcaksa dq6 ile arasında bunu hemen alabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: haruncicek
    q6600 işlemcim var p965 dq6 kullanıyorum şuanda forumdan arkadaşlar x38 dq6 al diyorlar ds5 te fazlar eskik
    diyorlar :S fark yaratmıcaksa dq6 ile arasında bunu hemen alabilirim

diğer eksiklikler sorun yaratmayacaksa 12 faz/6 faz ayrımının olabileceğini sanmıyorum. en azından 3 fazlı asus p5n-e sli ve 8 fazlı asus striker extreme arasında, bu açıdan fark görmedim.
  • ürün satıştan çekilmiştir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.