Şimdi Ara

### Gigabyte X38-DS4 kullanıcılarının dikkatine...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakartınıza ait bios sürünümü sakın güncellemeyin. Gigabyte'nin en sağlıklı bios sürümü x38-ds4 için F1 biosudur. Üst biosları yüklediğinizde sizleri çileden çıkartacak donanım kitlenmeleri ve resetleri ortaya çıkacaktır. İlk etapta bu sorunlar kendini arada bir ufak resetlenmeler olarak göstersede ilerleyen zamanlarda sürekli donmalar ekranda kararma ve ardından beyazlamalar ile belli etmektedir.

1 haftadır bilgisayarımdaki donmaların vee resetlenmelerin kaynağını araştırmak için tüm donanım bileşenleri ayrı ayrı test ettim hiç bir bileşende en ufak bir hata görülmedi. Aklıma bir kaç hafta önce yaptığım bios güncellemesi geldi. Biosu yeniden F1 versiyonuna yükleyince bilgisayardaki kilitlenme ve resetler sona erdi... Bu konuda lütfen dikkatli olun ve bios sürümünden memnun değil iseniz güncelleme yapın aksi halde sorunlarla uğraşmaktan sıkıntı doğuyor...

Birde Soru:
    1. Anakart üzerinde bulunan 12v molex güç girişi ne işe yarar? Molex güç kablosu taksak bir faydası yada zararı olur mu?
    2. Raid diske XP nasıl kurabilirim. raid sürücü dosyasını xpye entegre ettim ama mavi ekran hatası ile karşılaştım... (Disket sürücüm yok )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 12 Haziran 2008; 8:35:09 >

• F3 biosta sorun yok yükleyebilirsin
    XP SP2 veya XP SP3 yükle o zaman mavi ekran hatası vermez
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_
    Birde Soru:
    1. Anakart üzerinde bulunan 12v molex güç girişi ne işe yarar? Molex güç kablosu taksak bir faydası yada zararı olur mu?
    2. Raid diske XP nasıl kurabilirim. raid sürücü dosyasını xpye entegre ettim ama mavi ekran hatası ile karşılaştım... (Disket sürücüm yok )

El Cevap...
    1. Anakart üzerinde bulunan 12v molex güç girişi ekran kartı beslemesidir, powerında 6 pinlik giriş olmayanlar için düşünülmüş...
    2. Vista kullan, yada entegre edilmiş bir xp indir netten (yanlış bişey yapmış olabilirsin bi ihtimal)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01Mrt -- 12 Haziran 2008; 18:48:04 >

• mevcut biosların hepsini kullandım F1,F2,F3,F4a bunlardan en iyisi F3 bios du şu an F3 ü kullanıyorum zaten F1 de sorunsuz F4a zaten beta sürüm o yüzden hatalar olması çok normal
    molex güç kablosunu tak o.c yapıyosan işe yarıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK : ASUS P45 P5Q-E ANAKART
    7 yıl önce açıldı
    ##Gigabyte X38-DQ6 İncelemesi##
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.