Şimdi Ara

Gigabyte X38-DS4 hakkındaki düşünceleriniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Piyasada x38-dq6, p35-dq6 bulamadığımdan dolayı x38-ds4 siparişi verdim... bu kart hakkında yapılmış denemeler ve incelemeleri internette bulamadığımdan dolayı içime bir şüphe düştü... kullanan yada inceleyen varsda yorumlarını alabilirmiyim...

Anakart ile kullanılacak sistem:
    Q6600 G0 Revizyon
    2*1 GB Hyperx 1066 Mhz Ram

Not: Sistemle O.C. denemeleride yapacağım.. O.C. garantisi verdiğinden dolayı ve İntel işlemciler için en uygun kartlarınç. Gigabyte olduğunu öğrenciğimden dolayı Gigabyte tercih ettim :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 3 Mart 2008; 17:15:15 >

• hyperx ram alma tavsiye 1, 2. si ds4 alacaksan x38 e geçmenin bir mantığı yok, q6600 işlemci için ...
  • bu hafta kendi kasama x38 dq6, ds5 ve ds4 kurdum, ds ile hala uğraşıyorum ...
    ses olayı fitil etti desem yeridir, onun dışında ds5 ve dq6 yaklaşık olarak aynı kart diyebilirim, ama ds4 ün soğutması bakır değil, demir alaşımlı.
    hızaşırtma denemelerimde dq6 ve ds5 yakın performans gösterdiler ancak ds4 daha fazla ısındı.
    ramlere gelince, düşük zamanlamayı yüksek frekansa tercih ederim. hyperxlere bu yüzden güvenim yok, zamanlamayı gevşetmezsen frekans artmıyor, stabil olmuyor en azından.

bu arada aerocool dominator işlemci soğutucu ve
    p4 işlemcim ile 4 er saatlik orthos(small ffts) sonuçlarım :
    @4.8(343*14) @3.2 (200*16)
    dq6 : 71 cpu , 43 nb, 47 cpu , 36 nb
    ds5 : 74 cpu , 44 nb 47 cpu , 38 nb
    ds4 : 78 cpu , 52 nb 48 cpu , 40 nb
    ekran kartım ve işlemcim gelince güzel testler yapıcam :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.