Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER WINDFORCE OC 16G [3 YIL TR GARANTİLİ]

-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
İlginize teşekkürler lakin (bu ilan ve ürün özelinde) sadece nakit olarak satılıktır.
Genellikle elimde birden fazla GPU bulundururum ve buna istinaden şu sıralarda da birçok GPU mevcuttur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
RTX 4080 özelinde; ara ara garantisi bitik ve oldukça fazla kullanılmış ürünleri 35-40K civarlarından falan veriyorlar gibi gibi (30K civarlarına garantili ve/veya reel ürün satan yok)…
Neden böyle konuşuyorum zira; fake ilan hatta fake satış dediğimiz bi’ gerçeklik de vardır. Sarı site tarafını falan zaten bi’ kenara bırakıyorum da forum özelinde bile kaç tane ilanı didik didik eder buraya dökerim lakin uğraşmıyorum, uğraşmak da istemiyorum (zamanında çok uğraştık pek bi’ faydasını görmedik/göremedik). Akabinde benim referanslarım ise genelde yüksek tutarlı ürünlerden oluşmaktadır + hepsi de reeldir. İsteyen istediği referansımı da rahatlıkla sorgulayabilir.
Bu konu altında meseleyi uzatmayalım diyerek; siz fark ettiğim kadarıyla 30K’dan garantisi bitik bu minvaldeki GPU’lara bakınıyorsunuz, o zaman onları kovalamanız lazım.
Yani velhasıl kelam, ben zaten gerektiği ölçüde gerektiği zamanlarda fiyat güncellemelerini yapıyorum ki özellikle de bununla alakalı ilanlarımda yazan fiyatın altında ek bilgilendirme yazısı ekliyorum. O yüzden neyin ne olduğunu bilerek fiyat yazılıyor kimsenin şüphesi olmasın ki kimse de gelip özellikle de bana piyasa dersi vermeye çalışmasın. :)
(Ayrıca, yukarıda görülebileceği üzere RX 9070 XT alan üye bile “görsem bunu alırdım hatta takasa girelim” şeklinde pişmanlığını dile getirmiştir)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 11 Mart 2025; 20:8:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
Merhaba forumu çok uzun süredir kullanmıyorum da mesaj atma özelliğim kapalı, size başka nasıl ulaşabilirim? Ben de istanbuldayım mümkünse elden alışveriş yapma imkanımız var mı? Paramgüvende tarzı şeylere zerre güvenim yok.
-
Merhaba,
Aslında çok zor bir işlem değil, YÖNETİM ile iletişime geçerek açtırabilirsiniz hatta hiç buna dahi gerek olmaması lazım?
Fiyat ve ilan açıklaması OK ise sarı site tarafında da aynı ilan mevcuttur, oradan ulaşırsanız iletişim bilgisi iletebilirim. Lakin dediğim gibi buradan (PM’den) irtibatta kalmamız bana kalırsa daha iyidir ki referans konusunu da hesaba katınca benim nezdimde (burası) çok daha uygun bi’ platformdur.
Müsait zaman aralıklarında pek tabii elden satış imkanı da mümkündür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
o fiyata 4080 satıyolar falan diyenlerin dolar kurundan haberi yok sanırım
-
40 binden aşağı garantili temiz rtx4080 yok
Yok ya işlerine geldikleri gibi konuşuyorlar.Garantili 4080 45 binden aşağı yok şuan o da kalan garanti süresi 6 ay filan
Satış sürecinin tam olarak sonuçlanmasını bekledim ve aslında böyle şeyler için pek yazmam istemem ama bu seferlik (özellikle satış fiyatını da belirterek) ilanı sonlandırıyor olacağım.
RTX 4080 özelindeki kısmen detaylı yorumumu yukarıda paylaşmıştım. Maalesef ki (herkesin yorumuna belli bi' ölçüye kadar saygı duymakla beraber) yukarıdaki şahsın birçok ilanda benzer yorumları olduğu görülmektedir. Hatta ve hatta (geçmiş gün olduğundan tam olarak hatırlamıyorum ama) bu ilanın fiyatı 32-33K'lardayken falan bunu yazmıştı ve piyasadan bihaber olduğunu ve/veya iyi olmayan niyetini açıkça belli ediyordu.
Ha gel gelelim sonuç olarak ne oldu? Taaa sarı siteden bana ulaşan (DH Forum'daki eski üyeliğine ulaşamayıp, yukarıdaki yeni üyeliğiyle bana referans veren) ''BURSA ZAMBAK BİLİŞİM sahibi'' arkadaşımız ''34K'' tutarla ürünü satın aldı. Zaten dediğim gibi neredeyse kullanılmamış bi' üründü ki referans yorumunda da yazılanlardan teyit edilmesi mümkündür.
Hayırlı satışlar hocam bu piyasada 34 bin sıfır gibi kart uyguna gitmiş.Ben 2.5 yıl garantili 1 aylık 4070 ti süper dualı 36 ya sattım salı gunu.4080,4080 süper,5070 ti aradım.Neredeyse garantisi bitmek üzere 4080 ler bile 40-45 bandında bende sıfır 5070 ti aldım daha ucuza düşünün.Millet 4080,4080 super satarken resmen ucuyor ikinci ellerine bile 50 diyenler var.İkinci el 4070 ti superlerde 37-38 bandında şuan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolkanCOO -- 4 Nisan 2025; 20:4:0 >
Teşekkürler...
Henüz piyasa son fırlamasını yapmadan önce size de güzel bi' fiyat vermiştim (malum). Bayram öncesi kargosu yapılan ve aslında artık pek de (boş yere) elimde tutmak istemediğim bi' üründü ki ciddi alıcısı gelince çok da uğraşmak istemedim. Yoksa pek tabii ne yazık ki yükselen bi' piyasa var ve biraz daha yukarıdan gidebilme potansiyeli olsa da ASUS-MSi algısını yakalaması kolay olmazdı (şayet elimdeki ürün AERO modeli olsa bambaşka bi' senaryo geçerli olurdu tabii).
Önümüzdeki günlerde (4070 Ti S olmasa da) AERO-ROG STRIX modelleri için gene (her zaman olduğu gibi) temiz hatta tertemiz ürünlerin ilanlarını ekliyor olacağım (40-30 Serisi GPU'lar). Ha yine sözüm ona ''Piyasa Uzmanı'' böyle arkadaşlar gelir bir şeyler karalarlar ama en azından (amaçları saf kötülük değilse) ilanın içeriğine ve ilanı açana bakıp da makul-mantıklı yorumlar yazsalar bir şey kaybetmezler...