Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 GİGABYTE RTX 3080 KUTULU FATURALI SORUNSUZ Satın Al 28 Nisan 2025 23:23 1 1 GİGABYTE RTX 3080 KUTULU FATURALI SORUNSUZ İstanbul Kartal sistemim üzerinde veya sisteminizi getirerek test ederek alabilirsiniz. Garantisi yeni bitmiştir.Garanti etiketi üstündedir ve herhangi bir işlem görmemiştirFiyatı uygun tuttum aciliyetten ötürüKargolu satış yapmıyorum çünkü referansı çok diye kimseye ürün önceden yollamıyorum kimseden de ilk önce bana havale yapmasını beklemem. Test ederek alabilirsiniz.Gigabyte GeForce RTX 3080 Turbo Edition 10GB GDDR6X Sarı kutulu sabah fotoğraf eklenecektirSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 8800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] GİGABYTE RTX 3080 KUTULU FATURALI SORUNSUZ ACİL - ASUS RTX 3060 12GB - Garantili Kutulu Faturalı [SATILDI] ACİL - GİGABYTE RTX 3060 Tİ - KUTULU FATURALI GARANTİLİ Acil - RTX 3060 ve 3060 Tİ'li 2 Bilgisayar - 16GB Ram - 10. Nesil
kapora alindi ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] GİGABYTE RTX 3080 KUTULU FATURALI SORUNSUZ ACİL - ASUS RTX 3060 12GB - Garantili Kutulu Faturalı [SATILDI] ACİL - GİGABYTE RTX 3060 Tİ - KUTULU FATURALI GARANTİLİ Acil - RTX 3060 ve 3060 Tİ'li 2 Bilgisayar - 16GB Ram - 10. Nesil