Şimdi Ara

Gigabyte P965 DQ6 Overclock Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistemim:

4gb 800mhz Hyperx Kingston ram
    Q6600 CPU
    Sparkle 8800gts
    700w TAGAN psu... şeklinde, ben normalde sistemimi 3.6ghz de stabil olarak çalıştırabiliyordum fakat bugün durup dururken makine resetlendi ve anakart üzerinde herhangi bir overclock denemsi yaptığımda hemen default ayarlara dönüyor. Değerleri 1 bile arttıramıyorum yani overclock ile ilgili ufacık bir değişiklik yapsam hemen default ayarlarına dönüyor anlamadım. Bios güncellemesinide yaptım ama nafile reset yaptım clear yaptım her şeyi yaptım ama tık yok hiç bir şekilde anakartım overclock yemiyor. sizce nedendir arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyser Sozey -- 9 Mart 2008; 22:44:27 >

• sanırım konuyla ilgili olarak kimse bana yardımcı olamayacak Gigabyte TW'ada mail attım ama halen cevap yok anlamadım gitti, neden böyle bir sorun var aklıma gelen tek bir şey var sanırım Overclock devreleriyle ilgili bir sorun olsa gerek çünkü işlemcimi 2.41 e yani fps değerini 266x9 standart değerinden 267x9 gibi komik bir rakama çıkarsam bile veya ram timinglerini birer değer indirsem veya her ne yaparsam yapim direk olarak makinem restleriniyor ve default değerlere dönüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ##Gigabyte X38-DQ6 İncelemesi##
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.