Şimdi Ara

GIGABYTE P35C-DS3R Türkiye'ye gelmiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

@TRQX

İyi de bende 8 yıllık P3 sistem var. O zaman ne yapacaksın. Kladıki 8 yıldır anakartta sorun yok yani o kadar uzuz süre kullanacaksan bile normal kondansatörler de gayet uzun ömürlü. He P3 te OC işi yok tabi.

eee ben senin söylediğin bir şeye muhalif mi oldum ben de kullandım yıllarca bi moboyu ama o/c yoktu o zamanlar tabi,
    şimdi bin tane zıkkım çıkardı gigabyte efendi, ben şimdi S3 alsam, alacağım cpu (E6550) bir yerde takılsa ve DS3R sahiplerinin daha ileri gideceklerini öğrensem tiner döküp yakarım bu kasayı, capito benim derdim bu yani

DS3R daha iyi o/c olur hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 19 Haziran 2007; 17:51:34 >

• 301 YTL GA-P35-DSR3
    320 YTL GA-P35C-DSR3
    242 YTL GA-P35-S3,

aradaki 301-242=59 YTL farka değer diyorsun yani,
    acaba 19 YTL daha verip, DDR3 desteğinden (orta ve uzun vadede) mahrum kalmamak daha mı iyi olur (merak etmeyin hepsiordadan almam)
  • quote:

301 YTL GA-P35-DSR3
    320 YTL GA-P35C-DSR3
    242 YTL GA-P35-S3,

acaba 19 YTL daha verip, DDR3 desteğinden (orta ve uzun vadede) mahrum kalmamak daha mı iyi olur (merak etmeyin hepsiordadan almam)

iyide hocam,DDR3 ramlerin fiyatlarını biliyorsun.Ama bildiğim kadarıyla combo destekli.hem ddr2+ddr3 ama comboların uyumu nasıldır bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bodyguard_26

quote:

301 YTL GA-P35-DSR3
    320 YTL GA-P35C-DSR3
    242 YTL GA-P35-S3,

iyide hocam,DDR3 ramlerin fiyatlarını biliyorsun.Ama bildiğim kadarıyla combo destekli.hem ddr2+ddr3 ama comboların uyumu nasıldır bilmiyorum

hemen alacağım dememiştim yaw, ama ddr3 ramlerin yıl sonuna doğru daha iyi zamanlamalar ve fiyatlarla geldiklerini düşünmek istemiyorum
    tekrar mobo değiştirmeyelim, 1 yıl dolmadan

edit: bold kelimeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 19 Haziran 2007; 18:43:55 >

• @TRQX hocam

P35 in arkasından sadece X38 yongasetliler gelecek gibi görünüyor ;onlarda beraberinde PCI ex 2.0 ı getiriyor
    Bence rahat seni 2 yıl götürür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

@TRQX

İyi de bende 8 yıllık P3 sistem var. O zaman ne yapacaksın. Kladıki 8 yıldır anakartta sorun yok yani o kadar uzuz süre kullanacaksan bile normal kondansatörler de gayet uzun ömürlü. He P3 te OC işi yok tabi.

Katı kapasitörler uzun ömürden çok stabilite açısından önemlidir ve daha az ısınırlar.Bu arada bende 11 yıllık Pentium100 var hala çalışıyor.Tabi normal kondansatörlerle
  • Bu anakartı almayı düşünüyorm ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 19 Haziran 2007; 23:01:28 >
  • sanalmarketim'e P35C gelmiş, acaba 15 YTL fazla verip bundan mı alsam
  • 2 haftadır vatanbilgisayar'da satışta o anakart
  • quote:

Orjinalden alıntı: salatacı_remzi_usta

2 haftadır vatanbilgisayar'da satışta o anakart

1 aydır da hepsiburada da satıyor ama onlardan birşey alıpta sonra sürünmeye niyetim yok
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: salatacı_remzi_usta

2 haftadır vatanbilgisayar'da satışta o anakart

1 aydır da hepsiburada da satıyor ama onlardan birşey alıpta sonra sürünmeye niyetim yok

hocam İnventusla iletişime geç bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: strikeforce

quote:

quote:

# TEKNİK ÖZELLİKLER Yonga Takımı: Intel® P35 / ICH9R Serisi
    # İşlemci Desteği: Intel® Core 2 Quad/Duo, Pentium D işlemciler
    # Soket Tipi: LGA775
    # Veriyolu Hızı: 1333/1066/800MHz
    # Bellek Desteği: DDR3 + DDR2
    # Bellek Hızı: 1333/1066/800 MHz DDR3
    # Bellek Kapasite: 4 GB DDR3 + 8GB DDR2
    # PCI Yuva: 3 adet
    # PCI Express x1: 3 adet
    # PCI Express x16: 1 adet
    # Ethernet: Gigabit
    # Tümleşik Ses: 8 kanal ses Optik/Coax Dijital Ses çıkışı
    # Sabit Disk (ATA): 1 adet
    # Sabit Disk (SATA): 8 adet
    # RAID: Var SATA RAID 0,1 , 5
    # USB 2.0: 8 adet
    # Ölçüler (GxYxD): 305 x 245 mm
    # Boyut: ATX

AYRINTILAR
    # 1-) Ultra Durable 2
    # 2-) Hem DDR3 hem DDR2 bellek destekli
    # 3-) Gigabyte Virtual BIOS Teknolojisi
    # 4-) Gigabyte Smart, Safe, Speed Teknolojileri

alınası bir mobo ama ddr3 desteği dışında, 80-90YTL daha ucuza satılan S3 ile arasında ne fark var anlayamadım,
    s3, ds3r ve cds3r birbirinden cds3r'nin ddr3 desteği vermesi dışında farksız gibiler

Ds3 teki kapasitörler daha uzun ömürlü ama zaten bir anakartı 3 yıldan fazla kullanmayacağına göre hiçbir önemi yok ayrıca sıvı kapasitörlü olan bile hiçbir anakartın bozulduğunu da duymadım s3 al daha uygun fiyatlı zaten ileride upgrade yapılması öngörüldüğü için anakarta fazla para vermenin mantığı yok sadece bazı özelliklerine dikkat etmek gerek oyuncular için ekran kartına parayı yatırmak daha avantajlı

sıvı kapasitör , kusura bakma

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.